327 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Аргентина |
Регіон | Мендоза |
Виробник | Atamisque |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 2,3 г/л
Сорт винограду: 50% каберне фран, 30% мерло, 10% мальбек, 10% каберне совіньйон
Рік: 2016
Колір: Глибокий малиновий
Аромат: Тонкі ноти фіолетових квітів переходять у тони червоних фруктів з вкрапленнями ванілі.
Смак: Яскравий соковитий смак червоних фруктів з квітковими нотами і м'якими тонами ванілі. Стійкий післясмак
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: З м'ясом зайця чи іншою дичиною
Розміщення виноградників: Долина Уко
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Частково свій і частково закуплений виноград із середнім віком лози 10-50 років (урожайність 6т/га). Всі сорти вініфікують окремо. Мацерація проходить 4 дні при 5°C, потім 25 днів алкогольної ферментації в резервуарах з нержавіючої сталі при температурі 25°C (під кінець температуру піднімають до 28°С). 10 днів вино відпочиває і продовжує настоюватися на шкірках. Після малолактичної ферментації 60% витримується в новому французькому дубі і 40% в сталевих резервуарах. Після 12-місячної витримки вино купажується, бутилюється і відправляється на витримку в пляшці.
Витримка: 12 місяців у французьких дубових діжках та 12 місяців у пляшці
Назва: Bodega Atamisque
Адреса: Ruta Provincial 86 KM 30 - Tupungato, Mendoza, 5561, Argentina
Вебсайт: www.bodegaatamisque.com
Рік заснування: 2006
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 70 га
Про компанію: В долині Уко в Тапунгато на 86 Дорозі, відомій як «винний шлях», в 2006 році заклали виноробню Bodega Atamіsque. Її заснував француз John Du Monceau, а керує нею зараз Jean-Edouard de Rochebouët, який довго працював у Moët&Chandon.
З першого урожаю в 2007 році Bodega Atamisque проявила бережливе ставлення до навколишнього середовища: довколишня флора залишається незайманою, а типове для регіону дерево катальпа навіть дало назву цілій лінійці вин.
Власні виноградники загальною площею 70га знаходяться на висоті 1300м над рівнем моря. Крім класичного для Аргентини мальбеку, тут вирощують шардоне, совіньйон блан, піно нуар, мерло та каберне совіньйон. Невелику частину мальбеку та каберне совіньйону Bodega Atamіsque закуповує з 80-річних виноградників.
Потужність виноробні - 1млн. літрів. Це гравітаційна виноробня, на якій не використовують насосів: всі процеси по переливанню та переміщенню виноматералу проходять під дією природнього закону гравітації.
Ура! Ваш відгук буде першим: