197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Солодощі |
Вид | Цукерки |
Тип | Асорті |
Бренд | Guido Gobino |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Асорті з найпопулярніших цукерок Guido Gobino включає Giandujottino Tourinot, Tourinot Maximo, асорті з чорного шоколаду Cialdine, Cremino Dark Chocolate та Classic Cremino. Класичний рецепт Giandujottino Tourinot – це використання молока відмінної якості
З чим подавати: Чудово поєднується з вишуканими винами та ромом.
Країна: Італія
Виробник: Guido Gobino Srl
Маса / об'єм: 150 г
Склад: цукор, П'ємотський лісовий горіх, незбиране сухе молоко, какао масло, какао екстракт з ванільних ягод Бурбон з Мадагаскару
Харчова та енергетична цінність: На 100г: 578 ккал, білки - 7.83г, жири - 39.5г, вуглеводи - 45.5г.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці
Термін придатності: 14 місяців
Назва: Guido Gobino
Адреса: Via Giuseppe Luigi Lagrange, 1, 10123 Torino, Italy
Вебсайт: www.guidogobino.it
Рік заснування: 1946
Про компанію: Gobino Guido, поєднання творчої пристрасті, шоколадного мистецтва та інновацій, вважається сьогодні одним із найкращих майстрів шоколадної справи як на національному, так і на міжнародному рівнях. Ретельний відбір тільки найкращої сировини, точний контроль на всіх етапах виробництва, пошук нових смаків з повагою до традицій, передові технології та брендинг – характерні риси шоколадної компанії Guido Gobino. Її історія розпочалася у 1946 році, коли в Турині була відкрита лабораторія по виробництву шоколаду та цукерок командиром Musso. У 1964 році Джузеппе Гобіно, батько Гвідо Гобіно, завдяки своєму великому досвідові з переробки какао-бобів, отриманому в 1950-х рр., приєднується до компанії у якості директора виробничих процесів. Джузеппе стає єдиним власником лабораторії у 1980 році, в той час компанія здійснює ретельні дослідження у галузі виробництва шоколаду, особливо звертає увагу на використання місцевих продуктів, зокрема п'ємонтського фундука. Таким чином з’являються на світ цукерки Turin Giandujotto та шоколадний крем Джанджуя. На початку 90-х рр.. здійснюється реструктуризація виробничих процесів, сімейні традиції оновлюються, але залишаються вірними стародавнім рецептам Турину. Останні роки для Guido Gobino стали періодом дуже активного розвитку, про що свідчить поява багатьох нових продуктів і вдосконалення традиційних і відомих рецептів шоколаду.
Ура! Ваш відгук буде першим:
185 грн