162 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | М'ясо |
Вид | Баранина |
Країна | Україна |
Доставка:
Оплата:
При покупці вагових продуктів вказуйте в коментарі, в якому вигляді Ви хочете їх отримати - цілісним шматком або нарізкою.
За замовчуванням продукти не нарізаються.
Подивитися фото, як ми упаковуємо ваговий товар ...
Опис:
Щочетверга в WINETIME ми привозимо свіжу поставку власної фермерської баранини.
Бараняча печінка відноситься до першої категорії субпродуктів. Світлий відтінок говорить про ніжний і м'який смак після термічної обробки. Баранячу печінку рекомендується використовувати в смаженому і вареному вигляді, а також як гарнір в поєднанні з овочами і спеціями.
Країна: Україна
Виробник: WINETIME
Маса / об'єм: 100 г
Назва: ПСП ім. Т. Г. Шевченка
Адреса: село Тростинка, Васильківський район, Київська область
Про компанію:
Баранів вирощують на власній фермі в горбистій місцевості далеко від центральних автомагістралей в Васильківському районі в селі Тростинка (ПСП ім. Т. Г. Шевченка). Ферму купили півтора роки тому - порожню. Зараз на господарстві працює близько 50 осіб, кілька з них безпосередньо стежить за баранами: керуючий, зоотехнік, доглядальниця за тваринами і два охоронці.
На фермі обладнано два овечника зі строгим контролем за чистотою (туди не допускаються сторонні; все, що потрапляє до овечника проходить лабораторний аналіз - особливо їжа; перед входом в овечник обов'язково є дезінфекційний килимок).
Фермі належить величезна територія полів, на яких випасають баранів і заготовляють сіно на зиму. У ці землі не вносяться гербіциди, пестициди, мінеральні добрива і тд. Поля знаходяться під контролем сертифікаційної організації «ОРГАНІК СТАНДАРТ». І їм скоро буде виданий сертифікат органічного землеробства, а корми з цих полів будуть офіційно вважатися органічними.
Отара баранів зараз складається з 140 голів дорогої м'ясної породи меріноланшаф . Це досить примхлива в утриманні (а особливо в їжі) порода. Щомісяця ферма здає аналізи в приватні лабораторії на всі можливі хвороби.
Перше «покоління» цих овець привезли з Німеччини і Австрії, молоді баранчики народилися вже в Україні. Зараз очікується приїзд нових ярочек з Австрії. Кожна ярочкі коштує понад 700 євро, баран - 1.5-3тис. євро. На 100 ярочек потрібно утримувати 3 барана. Це значно дорожче, ніж українські породи овець, але меріноланшаф - спеціально виведена порода, яка дає мармурове м'ясо, дуже ніжне і без специфічного запаху. При цьому барани дуже м'ясисті: якщо популярна в Україні романовська порода виростає до 60+ кг, то меріноланшаф - до 120-140кг.
КОРМ. Власні поля для заготівлі корму дозволяють повністю контролювати якість корму - від посіву до збору врожаю. А від якості корму безпосередньо залежить якість м'яса.
У літню пору вівці пасуться в вільному вигулі і їдять польову траву і зернові. У зимовий час живуть в стійлі і харчуються заготовленим з тих же полів сіном (люцерна, різнотрав'я), кукурудзою, вівсом, ячменем і соєю. У холодну пору раціон складається на 30% з сіна, на 70% з зернових (ячмінь, пшениця, соєва макуха). Зерно, яким годують баранів, обов'язково пророщується (7 днів).
Весь корм перевіряється в лабораторії, так як меріноланшаф не переносять неякісний корм. Воду беруть з власної свердловини (близько 100м), потім додатково фільтрують (система знезалізнення, ультрафіолетової стерилізації, сорбційна і механічна очистка води).
Баранів годують без хімічних добавок, стимуляторів росту та інших штучних продуктів вигодовування
М'ЯСО. Обвалку м'яса робить ТОВ «Барахтінскій м'ясокомбінат», а упаковує WINETIME. Перед забоєм тварина проходить ветеринарний огляд. P>
Ура! Ваш відгук буде першим: