Купити Фермерська баранина ребро (у вакуумі) доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Фермерська баранина ребро (у вакуумі)

Немає товару на складах
Артикул: 25421
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділМ'ясо
ВидБаранина
КраїнаУкраїна

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Фермерська баранина ребро (у вакуумі)

Дегустаційні замітки

Опис:

Щочетверга в WINETIME ми привозимо свіжу поставку власної фермерської баранини.

Баранина ребро це продукт, який отримується з реберної частини туші без фрагментів грудинки. Ребра барана містять мало м'яса, в основному там переважає жир і з'єднувальна частина. Ребра можна смажити, тушкувати, варити, запікати в духовці, а для запікання на грилі їх потрібно попередньо проварити.

Технічні характеристики

Країна: Україна

Виробник: WINETIME

Маса / об'єм: 100 г



Про виробника Фермерська баранина ребро (у вакуумі)

Назва: ПСП ім. Т. Г. Шевченка

Адреса: село Тростинка, Васильківський район, Київська область

Про компанію:

Баранів вирощують на власній фермі в горбистій місцевості далеко від центральних автомагістралей в Васильківському районі в селі Тростинка (ПСП ім. Т. Г. Шевченка). Ферму купили півтора роки тому - порожню. Зараз на господарстві працює близько 50 осіб, кілька з них безпосередньо стежить за баранами: керуючий, зоотехнік, доглядальниця за тваринами і два охоронці.

На фермі обладнано два овечника зі строгим контролем за чистотою (туди не допускаються сторонні; все, що потрапляє до овечника проходить лабораторний аналіз - особливо їжа; перед входом в овечник обов'язково є дезінфекційний килимок).

Фермі належить величезна територія полів, на яких випасають баранів і заготовляють сіно на зиму. У ці землі не вносяться гербіциди, пестициди, мінеральні добрива і тд. Поля знаходяться під контролем сертифікаційної організації «ОРГАНІК СТАНДАРТ». І їм скоро буде виданий сертифікат органічного землеробства, а корми з цих полів будуть офіційно вважатися органічними.

Отара баранів зараз складається з 140 голів дорогої м'ясної породи меріноланшаф . Це досить примхлива в утриманні (а особливо в їжі) порода. Щомісяця ферма здає аналізи в приватні лабораторії на всі можливі хвороби.

Перше «покоління» цих овець привезли з Німеччини і Австрії, молоді баранчики народилися вже в Україні. Зараз очікується приїзд нових ярочек з Австрії. Кожна ярочкі коштує понад 700 євро, баран - 1.5-3тис. євро. На 100 ярочек потрібно утримувати 3 барана. Це значно дорожче, ніж українські породи овець, але меріноланшаф - спеціально виведена порода, яка дає мармурове м'ясо, дуже ніжне і без специфічного запаху. При цьому барани дуже м'ясисті: якщо популярна в Україні романовська порода виростає до 60+ кг, то меріноланшаф - до 120-140кг.

КОРМ. Власні поля для заготівлі корму дозволяють повністю контролювати якість корму - від посіву до збору врожаю. А від якості корму безпосередньо залежить якість м'яса.

У літню пору вівці пасуться в вільному вигулі і їдять польову траву і зернові. У зимовий час живуть в стійлі і харчуються заготовленим з тих же полів сіном (люцерна, різнотрав'я), кукурудзою, вівсом, ячменем і соєю. У холодну пору раціон складається на 30% з сіна, на 70% з зернових (ячмінь, пшениця, соєва макуха). Зерно, яким годують баранів, обов'язково пророщується (7 днів).

Весь корм перевіряється в лабораторії, так як меріноланшаф не переносять неякісний корм. Воду беруть з власної свердловини (близько 100м), потім додатково фільтрують (система знезалізнення, ультрафіолетової стерилізації, сорбційна і механічна очистка води).

Баранів годують без хімічних добавок, стимуляторів росту та інших штучних продуктів вигодовування

М'ЯСО. Обвалку м'яса робить ТОВ «Барахтінскій м'ясокомбінат», а упаковує WINETIME. Перед забоєм тварина проходить ветеринарний огляд.

Відгуки (0) Фермерська баранина ребро (у вакуумі)

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари