1197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | коньяк |
Класифікація | бренді |
Країна | Франція |
Регіон | Мен і Луара |
Виробник | Giffard |
Об'єм | 0,5 л |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 4З,00%
Класифікація: бренді
Об'єм: 0,5 л
Дегустації: Прозорий колір, насичений аромат. Яскравий смак груші. Найкраще вживати у чистому вигляді як дижестив.
Технологія виробництва: Бренді виготовлено шляхом дистиляції ретельно відібраних груш, вирощених в регіоні Анжу (північний захід Франції).
Назва: Giffard
Адреса: 49240 Avrille (France)
Вебсайт: www.giffard.com
Рік заснування: 1885
Кількість вин, що виробляються: более 150
Про компанію: Усе почалось спекотного літа 1885 року. Еміль Жіфар тоді був місцевим фармацевтом в Анжу (Долина Луари). Кмітливий, винахідливий і вибагливий у смаках чоловік почав досліджувати харчові властивості м’яти. Як наслідок, Еміль створив чистий, довершений м’ятний лікер, який продегустували відвідувачі одного з найбільш фешенебельних місцевих готелів, що відзначили його чудову якість та смак. Успіх прийшов одразу. Еміль перетворив свою аптеку на дистилярню і назвав лікер «Menthe Pastille» (досл. м’ятні пастилки), оскільки м’ятні солодощі були дуже популярні на той час. Чотири покоління потому «Giffard» все ще знаходиться в управлінні тієї ж сім’ї та своїм гаслом вважає безпрецедентну якість. Фрукти і рослини купуються у самому регіоні. Для того, щоб виготовлені напої вражаюче широкого асортименту були ароматними і смачними, фрукти мацерують в спирту від 48 годин до 3 місяців залежно від часу, необхідного для оптимального купажування фруктового соку та алкоголю. Купаж, фільтрація, контроль – три кити, на яких тримається якість продукції «Giffard».
Павел 07.2015 |
"аромат явно сивушный,слегка грушевый вкус, легкий не сильно спиртуозный не обычно, можно попробовать, но напиток не мой. " |