10 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Солодощі |
Вид | Цукерки |
Тип | Шоколад молочний |
Бренд | Tartuflanghe |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Це праліне є своєрідною ізюминкою асортименту цукерок від Tartuflanghe. У складі цукерок білий шоколад, сицилійський мигдаль та панкальєрська м'ята. Смак праліне дивовижно м'який та освіжаючий. Цукерки стануть приємним десертом у літню пору.
З чим подавати: Цукерки чудово поєднуються з кавою.
Країна: Італія
Виробник: Tartuflanghe
Маса / об'єм: 200 г
Склад: білий шоколад (цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, лактоза, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль), мигдаль з Сицилії, цукрова пудра, лісовий горіх з П'ємонту, ефірне масло м'яти з Pancalieri (Італія).
Харчова та енергетична цінність: На 100г: 580 ккал, білки - 8г, жири - 40г, вуглеводи - 47г.
Умови зберігання: +4...22° С
Термін придатності: 12 місяців
Назва: Tartuflanghe
Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia
Вебсайт: www.tartuflanghe.it
Рік заснування: 1980
Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.
Ура! Ваш відгук буде першим: