82 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Соуси та приправи |
Вид | Соуси |
Тип | Соус десертний |
Бренд | Mariangela Prunotto |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Джем з інжиру не тільки смачний, але і корисний: джем зварений з соковитих свіжих стиглих плодів інжиру, вирощених під відкритим небом Альби (регіон Ланге), і тростинного цукру (155 г інжиру на 100г готового джему). Компанія використовує традиційні метод
З чим подавати: У міру солодка м'якоть і хрусткі дрібні кісточки інжиру поверх щедрого шару вершкового масла на скибочці свіжоспеченого багета на сніданок... Або ж відколені шматочки овечого твердого сиру пекоріно і скибочки гострого сиру з блакитною пліснявою, підкресле
Країна: Італія
Виробник: Mariangela Prunotto
Маса / об'єм: 110 г
Склад: інжир 65%, тростинний цукор 35%
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 175 ккал, білки - 0г, вуглеводи - 45г, жири - 0г.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці
Термін придатності: 3 роки
Назва: Mariangela Prunotto
Адреса: Una Delizia Albese - Via Osteria, 14 - Fraz. Mussotto, 12051 Alba
Вебсайт: http://www.mprunotto.com/
Про компанію: Італійська органічна компанія Prunotto Mariangela, розташована в Альбі, «столиці» пагорба Ланге, протягом більше 20 років культивує землю методом органічного землеробства і надає допомогу при виробництві та контролі відомому органу сертифікації продукції AIAB/ICEA. Органічне, екологічно-раціональне сільське господарство – це основа виготовлення продукції компанії Prunotto Mariangela, яка застосовує методи, сумісні з охороною навколишнього середовища та безпекою харчових продуктів за рахунок використання природних пестицидів і добрив, а також проведення агрономічного контролю усього виробничого процесу. У зв’язку з цим, кінцевий продукт є неймовірно смачним без будь-яких залишкових синтетичних хімікатів. Вже кілька років на фермі Prunotto Mariangela вирощують свої власні фрукти і овочі. Компанія для виробництва використовує продукти найвищої якості та переробляє їх протягом декількох годин після збору врожаю. Цей метод дозволяє зберегти справжній смак продуктів, що на мить переносить споживача у минуле.
это наверное божественно вкусно с сыром бри... 08.2013 |
это наверное божественно вкусно с сыром бри... |
117 грн