75 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Соуси та приправи |
Вид | Гірчиця |
Бренд | Clovis |
Країна | Франція |
Доставка:
Оплата:
Опис: Традиційна пастоподібна гірчиця з додаванням оцту та зеленого перцю. У цієї гірчиці яскраво жовтий колір з зеленуватим відтінком і ніжна кремова текстура, але смак гострий і потужний, з додатковою пряноною гостротою зеленого перцю горошком та легкою приємною кислинкою в післясмаку.
Цю гірчицю роблять з канадського насіння Brassica Juncea. Після збору насіння зберігається в спеціальних резервуарах, потім проходить відбір і очищається від інших рослин, продувається спеціальним вентилятором, щоб видалити лушпиння. Після перемолу на жорнах з корунду (нові кристалічні жорна, замість кам'яних) гірчиця змішується з верджусом (як правило, це винний оцет) і іншими компонентами (цей етап триває близько півтора години). Близько 72 годин гірчиця витримується.
З чим подавати: можна додавати в соуси і приправи, в салати і сендвічі. Особливо гармонує з червоним м'ясом.
Країна: Франція
Виробник: Charbonneaux Brabant
Маса / об'єм: 200 г
Склад: Вода, насіння гірчиці, оцет (23%), зелений перець (7,5%), сіль, цукор, консерванти: бісульфіт натрію
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці, подалі від сонячних променів.
Оксана 05.2016 |
Чудова гірчиця! Пікантна, ароматна, сильні ноти перцю і легкий димок. Подаю її до індичої печені. |