112 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Риба, морепродукти |
Вид | Ікра |
Бренд | Камчадал |
Країна | Україна |
Доставка:
Оплата:
Опис: Червона ікра горбуші свіжого засолу. Ікра виготовляється на Камчатці за традиційним рецептом протягом 4 годин з моменту вилову риби. Завдяки цьому в ікрі зберігаються і природний смак і всі вітаміни, мінерали та амінокислоти. У скляну тару фасується тільки відбірна ікра, в чому можна переконатися, не відкриваючи банку: всі зерна ікри приблизно одного розміру (5-8мм), світло оранжевого кольору, без рідини.
З чим подавати: Червона ікра подається до столу як самостійне блюдо з м'яким маслом та з хлібцями, невеликими блінцями, канапе чи грінками на вибір. З напоїв до червоної ікри найкраще смакують охолоджена горілка та сухі ігристі вина
Країна: Україна
Виробник: Камчадал
Маса / об'єм: 90 г
Склад: ікра лососева (горбуші), сіль, рослинна олія, консерванти: сорбінова кислота, антисептичний компонент.
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 230ккал. Білки - 30,6г, жири — 11,5г.
Умови зберігання: зберігати при температурі від -2°С до -4°С
Термін придатності: 1 рік
Наталья 12.2018 |
Нормальная обычная икра Камчадал. |