667 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | П'ємонт |
Виробник | Produttori del Barbaresco |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Неббіоло |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 2,6 г/л
Сорт винограду: 100% неббіоло
Рік: 2008
Колір: Класичний колір для Барбареско - гранатово-червоний з цегляними відтінками.
Аромат: Barbaresco 2008 року просто казковий. Солодкий букет зливається з типовими фруктовими тонами Барбареско, відшліфованими і витонченими. Вінтаж 2008 року може похвалитися яскравою солодкістю та ароматним ядром, які повністю відповідають його стриманій елегантності.
Смак: Це насичене червоне вино демонструє квіткові, вишневі і смолянисті ноти з округлими танінами. «Незвично солодкий, шовковистий і вишуканий вінтаж, а через десяток років це вино зможе розкрити усю ширину свого «родоводу». Одне з найкращих вин з хорошим потенціалом витримки.» (WA).
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Яєчна паста, різотто, птиця, червоне м'ясо, дичина, оленина.
Розміщення виноградників: Барбареско
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: Вапняк багатий на кальцій з піщаними прожилками.
Врожай: Залежно від літньої погоди, виноград можуть збирати будь-коли, починаючи з кінця вересня і закінчуючи кінцем жовтня. Виноград для Барбареско збирають трішки швидше, ніж для Бароло. Грона збирають вручну у невеликі ящики.
Технологія виробництва: Ферментація у чанах з нержавіючої сталі при температурі 30°С, 30-ти денна мацерація на шкірочках з перекачуванням 2-3 рази на день.
Витримка: 24 місяці у великих дубових діжках.
Назва: Produttori del Barbaresco
Адреса: Sede legale: Via Torino, 54 12050 Barbaresco CN, I
Вебсайт: www.produttoridelbarbaresco.com
Рік заснування: 1958
Кількість вин, що виробляються: 11
Кількість пляшок, що виробляються: 500 000
Площа: 110 га
Про компанію: Кооператив Cantine Sociali був створений в 1894 році Доміціо Кавацца. Він очолював Королівську школу енології в Альбі і був жителем Барбареско. Членами кооперативу стали 9 власників виноградників, спільно вони зайнялися випуском Barbaresco в місцевому замку. Але фашистський диктат і пов'язані з ним економічні санкції не дали можливості кооперативу розвиватися і в 1920-х роках його довелося закрити.
Відродити до життя процвітаючу колись виноробню взявся священик з Барбареско, який в 1958 році об'єднав дев'ятнадцять власників кращих виноградників в кооператив Produttori del Barbaresco. На базі місцевої церкви світ побачили три перших вінтажа. Сьогодні Produttori del Barbaresco об'єднує 56 членів.
Загальна площа виноградників з Неббіоло становить близько 110 га, і кожен з виноградарів суворо контролює свою ділянку. Всього на рік кооператив випускає близько 500 000 пляшок вина, з них 40% - Барбареско, 35% - вина з витримкою (Riserva) і 25% - Неббіоло Ланге.
Ура! Ваш відгук буде першим: