33 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Соуси та приправи |
Вид | Соуси |
Тип | Соус десертний |
Бренд | Mariangela Prunotto |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Ніжне желе з п'ємонтського мускату і тростинного цукру. Як одним з найбільш ароматних сортів мускат надає желе солодкий п'янкий аромат з квітковим букетом і легку освіжаючу кислинку, яка урівноважена тростинним цукром з ледве вловимою карамельною нотою.
З чим подавати: Ідеально поєднується з сирами, витриманими в листах волоського горіха, винограду або лавра, а також зі свіжими і ніжними сирами, такими як Рікотта. Крім цього чудово поєднується з морозивом, йогуртом, фруктівим салатом та десертом граніта (італійський хол
Країна: Італія
Виробник: Mariangela Prunotto
Маса / об'єм: 110 г
Склад: Мускат 54%, тростинний цукор 32%, пектин.
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 210 ккал, білки - 0г, вуглеводи - 5г, жири - 0г.
Умови зберігання: зберігати закритим в прохолодному сухому місці
Термін придатності: 3 роки
Назва: Mariangela Prunotto
Адреса: Una Delizia Albese - Via Osteria, 14 - Fraz. Mussotto, 12051 Alba
Вебсайт: http://www.mprunotto.com/
Про компанію: Італійська органічна компанія Prunotto Mariangela, розташована в Альбі, «столиці» пагорба Ланге, протягом більше 20 років культивує землю методом органічного землеробства і надає допомогу при виробництві та контролі відомому органу сертифікації продукції AIAB/ICEA. Органічне, екологічно-раціональне сільське господарство – це основа виготовлення продукції компанії Prunotto Mariangela, яка застосовує методи, сумісні з охороною навколишнього середовища та безпекою харчових продуктів за рахунок використання природних пестицидів і добрив, а також проведення агрономічного контролю усього виробничого процесу. У зв’язку з цим, кінцевий продукт є неймовірно смачним без будь-яких залишкових синтетичних хімікатів. Вже кілька років на фермі Prunotto Mariangela вирощують свої власні фрукти і овочі. Компанія для виробництва використовує продукти найвищої якості та переробляє їх протягом декількох годин після збору врожаю. Цей метод дозволяє зберегти справжній смак продуктів, що на мить переносить споживача у минуле.
Александр 10.2016 |
Отличный продукт полученный из винограда мускатных сортов, мне очень понравился. |
Сергій 09.2016 |
Купував спеціально для проби. Але в якості "гарніру" був Гауда. Справді має присмак мускатного винограду. |