197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | коньяк |
Класифікація | кoньяк |
Країна | Франція |
Регіон | Коньяк |
Виробник | Cognac Ferrand |
Об'єм | 0,05 л |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 40,00%
Класифікація: кoньяк
Об'єм: 0,05 л
Дегустації: Коньяк Pierre Ferrand Ambre можна охарактеризувати як чистий, теплий, комфортний, витриманий, обволікаючий і ароматний напій у назві якого повністю відображається його багатий палаючий золотисто-бурштиновий колір. Він має незвично малі і невагомі деревні нотки. Замість них відчутні легкі пряні відтінки кориці і «шепіт» ванілі. Поступово розкриваються квітково-трояндові відтінки, а також чудовий аромат мигдальних тістечок та марципанів. Відмінний аперитив чи дижестив, а з сигар підходить домініканська La Palina Classic Torpedo, її кремова текстура у поєднанні з ніжним дотиком ванілі створюють ідеальну пару. Солодкі нотки підсмажених спецій переплітаються з солодкими фруктовими тонами Ambre.
Технологія виробництва: Pierre Ferrand Ambre – це коньяк з середньою витримкою 10 років. При виробництві цього коньяку Pierre Ferrand використовує виноград, вирощений в самому серці апелласьйону Гранд Шампань, Анжак-Шампань - центрі французького «золотого трикутника». Потужні крейдяні ґрунти та горбистий ландшафт створюють ідеальні умови для вирощення високоякісного винограду з необхідним рівнем кислотності для виготовлення вина, яке використовується для отримання елітних коньяків. Коньяки від Pierre Ferrand дистилюють дуже повільно у малих перегінних кубах (аламбік) об'ємом 25 гектолітрів з характерною цибулеподібною формою верхньої частини кубу. Така форма дозволяє концентрувати аромат і смак вина під час дистиляції на власному осаді. Надзвичайно багатий на фруктові аромати не фільтрований осад допомагає надати «сирому спирту» тіла, смаку і аромату та інших елементів, які будуть дозрівати і вступлять в процес витримки бренді. Свіжий «eau de vie» зливають в малі дубові діжки та витримують в семи різних погребах з різним типом підлоги (земляниста підлога з високою вологістю; цементна підлога в сухому погребі). Все це забезпечує необхідну прохолоду та вологість для створення ідеальних умов витримки бренді. У процесі витримки коньяки Pierre Ferrand знаходяться у діжках різноманітних типів та з різною «гіркістю» (властива молодим діжкам з надмірним рівнем танінів і відтінків дуба). Кожна діжка робить свій внесок в обмін, який відбувається під час витримки, між коньяком, повітрям та деревом. Коньяки Pierre Ferrand зобов'язані своєю індивідуальністю більше ніж просто терруару, винограду, дистиляції, діжкам і повільній витримці. Вони також успадковують свою самобутність від майстерного і точного мистецтва купажу. У дистилярні Logis d’Angeac уже п'ять поколінь майстрів коньячної справи передають свої знання і навички своїм наступникам. Купажування – це висококваліфікована робота, яка займає роки практики, таланту та інтуїції, перед тим як купажист зможe відібрати спирти, які ідеально доповнять один одного і в повній гармонії створять незрівнянний коньяк.
Назва: Cognac Ferrand
Адреса: 33, rue du general Dumont, 17000 La Rochelle
Вебсайт: www.cognacferrand.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 55
Про компанію: Cognac Ferrand - це результат розпочатої у 1989 році співпраці Александра Габріеля з однією з найстаріших виноробних родин у регіоні Коньяк. Александр мав намір вдихнути нове життя у виноробню і почати випускати на ній найкращий у світі коньяк. Він прагнув застосовувати старовинні ручні методи виробництва, в той час, як більшість дистилярень у світі перейшла на технології масового виробництва, і хотів повернути на ринок справжній Гранд Шампань – найкращий субрегіон Коньяку. Саме на збереженні таких цінностей, як автентичність та істинний характер, побудована компанія Cognac Ferrand, що спочатку спеціалізувалась виключно на коньяках, а згодом розширила свій портфель джином, який виготовляється за спеціальною рецептурою, і ромами, які витримуються за оригінальною методикою. На даний час компанія Cognac Ferrand набула широкого визнання у світі і розповсюджує свою продукцію у понад 40 країн. Її працівники – це динамічна команда, яка з пристрастю ставиться до своєї справи. Центральний офіс компанії знаходиться серед виноградників департаменту Шаранта у Chateau de Bonbonnet, збудованому ще у 18 ст. Cognac Ferrand постійно інвестує кошти у вдосконалення якості та нарощення комерційних об’ємів: у 2004 році компанія відкрила інноваційний купажувальний цех. Cognac Ferrand є також співвласником Logis d'Angeac, власником 100 га виноградників у самому серці Гранд Шампань і дистилярні, збудованої ще в 1776 році. Окрім центрального управління в Ар, компанія має офіс і у Віруфле в районі Парижа.
Ура! Ваш відгук буде першим: