3297 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | коньяк |
Класифікація | кoньяк |
Країна | Франція |
Регіон | Коньяк |
Виробник | Cognac Ferrand |
Об'єм | 0,7 л |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 42,30%
Класифікація: кoньяк
Об'єм: 0,7 л
Дегустації: Pierre Ferrand Reserve має неабияку глибину і насиченість, що відображається у блискучому, багатому золотисто-жовтому кольорі. Ванільні нотки переважають над відтінками засушених пелюсток троянд, абрикосового джему, які підтримуються тонами грецьких горіхів, кориці та лакриці. Повнотілий смак з неперевершеним балансом. Відтінки, які відчутні у ароматі помалу, крок за кроком розвиваються у смаку напою. Дуже довготривалий після смак. Pierre Ferrand пропонує поєднувати цей коньяк з домініканською сигарою Arturo Fuente Hemingway Work of Art. Її нотки смаку наче наслідують тони коньяку: горіхові відтінки «eau-de-vie» перемішуються з горіховим дотиком сигари; повнотілий коньяк і сильний аромат сигари об’єднуються відтінками напів-солодкого шоколаду та висушеної апельсинової цедри.
Технологія виробництва: Pierre Ferrand Reserve – це коньяк 20-ти літньої витримки. При виробництві цього коньяку Pierre Ferrand використовує виноград, вирощений в самому серці апелласьйону Гранд Шампань, Анжак-Шампань - центрі французького «золотого трикутника». Потужні крейдяні ґрунти та горбистий ландшафт створюють ідеальні умови для вирощення високоякісного винограду з необхідним рівнем кислотності для виготовлення вина, яке використовується для отримання елітних коньяків. Коньяки від Pierre Ferrand дистилюють дуже повільно у малих перегінних кубах (аламбік) об'ємом 25 гектолітрів з характерною цибулеподібною формою верхньої частини кубу. Така форма дозволяє концентрувати аромат і смак вина під час дистиляції на власному осаді. Надзвичайно багатий на фруктові аромати не фільтрований осад допомагає надати «сирому спирту» тіла, смаку і аромату та інших елементів, які будуть дозрівати і вступлять в процес витримки бренді. Свіжий «eau de vie» зливають в малі дубові діжки та витримують в семи різних погребах з різним типом підлоги (земляниста підлога з високою вологістю; цементна підлога в сухому погребі). Все це забезпечує необхідну прохолоду та вологість для створення ідеальних умов витримки бренді. У процесі витримки коньяки Pierre Ferrand знаходяться у діжках різноманітних типів та з різною «гіркістю» (властива молодим діжкам з надмірним рівнем танінів і відтінків дуба). Кожна діжка робить свій внесок в обмін, який відбувається під час витримки, між коньяком, повітрям та деревом. Коньяки Pierre Ferrand зобов'язані своєю індивідуальністю більше ніж просто терруару, винограду, дистиляції, діжкам і повільній витримці. Вони також успадковують свою самобутність від майстерного і точного мистецтва купажу. У дистилярні Logis d’Angeac уже п'ять поколінь майстрів коньячної справи передають свої знання і навички своїм наступникам. Купажування – це висококваліфікована робота, яка займає роки практики, таланту та інтуїції, перед тим як купажист зможe відібрати спирти, які ідеально доповнять один одного і в повній гармонії створять незрівнянний коньяк.
Назва: Cognac Ferrand
Адреса: 33, rue du general Dumont, 17000 La Rochelle
Вебсайт: www.cognacferrand.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 55
Про компанію: Cognac Ferrand - це результат розпочатої у 1989 році співпраці Александра Габріеля з однією з найстаріших виноробних родин у регіоні Коньяк. Александр мав намір вдихнути нове життя у виноробню і почати випускати на ній найкращий у світі коньяк. Він прагнув застосовувати старовинні ручні методи виробництва, в той час, як більшість дистилярень у світі перейшла на технології масового виробництва, і хотів повернути на ринок справжній Гранд Шампань – найкращий субрегіон Коньяку. Саме на збереженні таких цінностей, як автентичність та істинний характер, побудована компанія Cognac Ferrand, що спочатку спеціалізувалась виключно на коньяках, а згодом розширила свій портфель джином, який виготовляється за спеціальною рецептурою, і ромами, які витримуються за оригінальною методикою. На даний час компанія Cognac Ferrand набула широкого визнання у світі і розповсюджує свою продукцію у понад 40 країн. Її працівники – це динамічна команда, яка з пристрастю ставиться до своєї справи. Центральний офіс компанії знаходиться серед виноградників департаменту Шаранта у Chateau de Bonbonnet, збудованому ще у 18 ст. Cognac Ferrand постійно інвестує кошти у вдосконалення якості та нарощення комерційних об’ємів: у 2004 році компанія відкрила інноваційний купажувальний цех. Cognac Ferrand є також співвласником Logis d'Angeac, власником 100 га виноградників у самому серці Гранд Шампань і дистилярні, збудованої ще в 1776 році. Окрім центрального управління в Ар, компанія має офіс і у Віруфле в районі Парижа.
Мнухин Павел Вячеславович 12.2015 |
Выдержка 13- 20 лет. Без каких - либо ярко выраженных фруктов, ровный виноградный аромат. Такой, же сухой и строгий вкус. После 1840 этот уже просто не мог меня впечатлить. |
Павел 02.2015 |
Выпечка, апельсиновый пирог, немного сладковат, в послевкусии чувствуется черный, горький шоколад. Очень насыщенный напиток, но спиртуозен, но допускаю, что мало времени уделил ему! Высокий уровень который требует отдельного разбора, понравиться знатокам, но и новички найдут сладость привлекательной. Пробовать стоит. |