317 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | коньяк |
Класифікація | бренді |
Країна | Грузія |
Регіон | Кахетія |
Виробник | Кахетинське Традиційне Виноробство |
Об'єм | 0,5 л |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 40,00%
Класифікація: бренді
Об'єм: 0,5 л
Дегустації: Темний янтарний колір, приємний квітковий аромат з сильними яскравими нотами шоколаду та ванілі. Смак м'який, з мигдалевими та медовими тонами та нюансами сухофруктів та стиглих фруктів.
Температура подачі: 20-23°С
Технологія виробництва: Коньячні дистиляти для купажу із сорту ркацителі витримуються в квеврі (традиційні для грузинського виноробства глиняні посудини) не менше 7 років.
Назва: Кахетинське Традиційне Виноробство
Адреса: Грузія,Тбілісі, вул. Ксані, б. 12
Вебсайт: www.ktw.ge
Рік заснування: 2001
Кількість вин, що виробляються: Більше 100 позицій.
Про компанію: Історія походження компанії "Кахетинське Традиційне Виноробство" пов'язана з виноробом на ім'я Антимоз Чхаїдзе, який в 80-х роках XIX століття в гурійському селі Аскана заснував один з кращих винних погребів того часу, звідки й бере початок унікальний сорт вина - "Чхавері". Це вино прославило винороба не тільки в Грузії, але і в інших країнах Європи. Спираючись на старовинні сімейні традиції, в 2001 році була заснована компанія під назвою "Кахетинське Традиційне виноробство", яка зберігає і продовжує традиції, що йдуть глибоко в старовину і фактично мають довгу 8000-річну історію. Основний напрямок компанії, це виробництво високоякісних вин з унікальних сортів винограду зі Східної і з Західної Грузії, бренді і традиційної грузинської чачі. На сьогоднішній день «Кахетинське Традиційне Виноробство» - одна з найбільших компаній в Грузії з виробництва вина і бренді. Компанія здійснює експорт своєї продукції на багато ринків світу, а в деяких країнах протягом багатьох років зберігає позиції лідера. В результаті злиття сучасних методів технологій і старих кахетинських виноробних традицій, компанія змогла зберегти первісний унікальний смак вина і разом з тим, створила новий неповторний стиль. У Грузії існують місцеві технології виробництва вина, найбільш поширена серед яких кахетинська. Кахетія розташована в південно-східній частині країни. Завдяки особливому клімату та ґрунті Кахетія займає виняткове місце у виноробній галузі. Тому виробництво вина в цьому регіоні найбільш широкомасштабне. Суть Кахетинського методу виробництва вина полягає в тому, що після віджимання винограду для зберігання вина і мачари використовується глиняний посуд - квеврі. Його виготовляють з обробленої і випаленої глини. Квеврі закопують в землю, де найкращі умови для підтримки температури вина. Крім того, він надає вину корисні властивості і особливий смак. Квеврі - невід'ємна частина грузинського виноробства. Глина і кераміка з давніх часів використовувалася в Грузії. Виробництво кераміки бере початок з VIII - VII тис. до н.е. «Кахетинське Традиційне Виноробство» є новатором на ринках Грузії з виробництва вин, що випускаються в глиняному посуді. Глиняна тара виготовляється вручну і має особливий дизайн, який ексклюзивно створюється для компанії. Тому, таким чином виготовлена «Тамада», «Алаверди», «Тадзарі» і «Діоскурія» користуються великою популярністю у споживачів.
Yurri 10.2016 |
Барвник+спирт+цукор |
Сергей Хмелик 05.2016 |
Бренди неплохой, но жестковат по вкусу. |