99 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Паста |
Вид | Паста яєчна |
Бренд | La Pasta di Camerino |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Фарфалле - паста у формі метелика із твердих сортів пшениці з додаванням яєць та без використання води.
Яєчна паста швидко вариться і швидко вбирає соус, так як у цієї сонячно жовтою пасти шорстка пориста поверхня.
Паста «Ді Камеріно» виготовляється вручну за старовинними «бабусиним» рецептами на підприємстві, розташованому в зеленій долині поблизу італійського міста Мачерата. Для збереження природних якостей пасти використовується оригінальна технологія повільного висушування макаронних виробів на бронзових пластинах при середніх температурах. Завдяки використанню даної технології, паста зберігає бездоганну форму при варінні і, за твердженням виробника, на 33% складається з яєць.
З чим подавати: Легка і весела форма «Фарфалле» (метелики) відмінно підходить для їх використання в різноманітних салатах з пасти, і чудово поєднується з традіціонниміі нестандартними соусами. Спробуйте приготувати їх з помідорами чері і м'ятою - і ви не зможете забути це просте блюдо з чудовим ароматом.
Країна: Італія
Виробник: La Pasta di Camerino
Маса / об'єм: 500 г
Склад: борошно з твердих сортів пшениці, яйця (33.2%)
Назва: La Pasta di Camerino
Адреса: Loc. Torre del Parco, 62032 Camerino (MC), Italia
Вебсайт: http://www.lapastadicamerino.it/
Про компанію: Макаронні вироби "Pasta di Camerino" виробляються кустарним способом на підприємстві, розташованому в зеленій зоні долини, прилеглої до Мачерата. Ідея народилася з бажання створити продукт, в основу якого і за виглядом використовуваних вихідних матеріалів і за типом виконуваної роботи покладені місцеві старовинні рецепти, і це для того, щоб домогтися виключної якості та зберегти смак домашніх макаронів при дотриманні вимог діючих стандартів на харчові продукти. При виробництві основним критерієм є тип макаронного пресу. Компанія використовує прес, виготовлений з бронзи. Це робить пасту грубою та пористою. Основною перевагою такої пасти є її здатність вбирати соус під час приготування. Процес сушіння відбувається при низькій температурі (40-50°С). Завдяки такій температурі процес сушіння є повільним (18-20 днів) у порівнянні з іншими продуктами, які висушуються за 6-10 год. при значно вищій температурі (однак з меншими виробничими затратами). Зважаючи на таку високу якість продукції, її ціна є справді конкурентоспроможною. Провідний італійський журнал про харчування «GAMBERO ROSSO» віддав цьому виробнику 2 місце у десятці найякісніших італійських яєчних паст та 1 місце за співвідношенням ціна/якість (травень, 2010).
Ура! Ваш відгук буде першим: