Купити Fettuccine La Pasta di Camerino 250 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Fettuccine La Pasta di Camerino 250 г

Немає товару на складах
Артикул: 64651
250 г
Відгуки (3)
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділПаста
ВидПаста яєчна
БрендLa Pasta di Camerino
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Fettuccine La Pasta di Camerino

«Ми рекомендуємо» означає - варто спробувати!
Нам подобається, професійним сомельє та нашим покупцям. Це не просто співвідношення ціни та якості: тут якість перевищує Ваші очікування. Купуйте, рекомендуємо!
Читати докладніше ...

Дегустаційні замітки

Опис: Феттучіне - яєчна локшина у вигляді широких плоских смужок, виготовлена ??з твердих сортів пшениці. Має насичений жовтий колір, злегка пористу структуру і делікатний смак. Яєчна паста швидше вариться, має більш еластичну структуру.

З чим подавати: Прекрасно поєднується з різними соусами і сирами. Яєчна паста особливо популярна на півдні Італії, де її подають з вершковими заправками або оливковою олією, доповненими часником, перцем чилі та пряними травами.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: La Pasta di Camerino

Маса / об'єм: 250 г

Додаткова інформація

Склад: борошно з твердих сортів пшениці, яйця (33.2%)



Про виробника Fettuccine La Pasta di Camerino

Назва: La Pasta di Camerino

Адреса: Loc. Torre del Parco, 62032 Camerino (MC), Italia

Вебсайт: http://www.lapastadicamerino.it/

Про компанію: Макаронні вироби "Pasta di Camerino" виробляються кустарним способом на підприємстві, розташованому в зеленій зоні долини, прилеглої до Мачерата. Ідея народилася з бажання створити продукт, в основу якого і за виглядом використовуваних вихідних матеріалів і за типом виконуваної роботи покладені місцеві старовинні рецепти, і це для того, щоб домогтися виключної якості та зберегти смак домашніх макаронів при дотриманні вимог діючих стандартів на харчові продукти. При виробництві основним критерієм є тип макаронного пресу. Компанія використовує прес, виготовлений з бронзи. Це робить пасту грубою та пористою. Основною перевагою такої пасти є її здатність вбирати соус під час приготування. Процес сушіння відбувається при низькій температурі (40-50°С). Завдяки такій температурі процес сушіння є повільним (18-20 днів) у порівнянні з іншими продуктами, які висушуються за 6-10 год. при значно вищій температурі (однак з меншими виробничими затратами). Зважаючи на таку високу якість продукції, її ціна є справді конкурентоспроможною. Провідний італійський журнал про харчування «GAMBERO ROSSO» віддав цьому виробнику 2 місце у десятці найякісніших італійських яєчних паст та 1 місце за співвідношенням ціна/якість (травень, 2010).

Відгуки (3) Fettuccine La Pasta di Camerino

Ірина 03.2016

Дуже смачно! Купляла в подарунок - дуже сподобалося!

Гусева Татьяна 09.2013

она действительно такая яичная... не знаю даже как сказать. но и по виду, и по цвету, и по вкусу видно, что яиц не пожалели

Дашка 05.2013

Я еще в жизни такой яичной пасты не пробовала!

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари