137 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Паста |
Вид | Паста яєчна |
Бренд | La Pasta di Camerino |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
«Ми рекомендуємо» означає - варто спробувати!
Нам подобається, професійним сомельє та нашим покупцям. Це не просто співвідношення ціни та якості: тут якість перевищує Ваші очікування. Купуйте, рекомендуємо!
Читати докладніше ...
Опис: Феттучіне - яєчна локшина у вигляді широких плоских смужок, виготовлена ??з твердих сортів пшениці. Має насичений жовтий колір, злегка пористу структуру і делікатний смак. Яєчна паста швидше вариться, має більш еластичну структуру.
З чим подавати: Прекрасно поєднується з різними соусами і сирами. Яєчна паста особливо популярна на півдні Італії, де її подають з вершковими заправками або оливковою олією, доповненими часником, перцем чилі та пряними травами.
Країна: Італія
Виробник: La Pasta di Camerino
Маса / об'єм: 250 г
Склад: борошно з твердих сортів пшениці, яйця (33.2%)
Назва: La Pasta di Camerino
Адреса: Loc. Torre del Parco, 62032 Camerino (MC), Italia
Вебсайт: http://www.lapastadicamerino.it/
Про компанію: Макаронні вироби "Pasta di Camerino" виробляються кустарним способом на підприємстві, розташованому в зеленій зоні долини, прилеглої до Мачерата. Ідея народилася з бажання створити продукт, в основу якого і за виглядом використовуваних вихідних матеріалів і за типом виконуваної роботи покладені місцеві старовинні рецепти, і це для того, щоб домогтися виключної якості та зберегти смак домашніх макаронів при дотриманні вимог діючих стандартів на харчові продукти. При виробництві основним критерієм є тип макаронного пресу. Компанія використовує прес, виготовлений з бронзи. Це робить пасту грубою та пористою. Основною перевагою такої пасти є її здатність вбирати соус під час приготування. Процес сушіння відбувається при низькій температурі (40-50°С). Завдяки такій температурі процес сушіння є повільним (18-20 днів) у порівнянні з іншими продуктами, які висушуються за 6-10 год. при значно вищій температурі (однак з меншими виробничими затратами). Зважаючи на таку високу якість продукції, її ціна є справді конкурентоспроможною. Провідний італійський журнал про харчування «GAMBERO ROSSO» віддав цьому виробнику 2 місце у десятці найякісніших італійських яєчних паст та 1 місце за співвідношенням ціна/якість (травень, 2010).
Ірина 03.2016 |
Дуже смачно! Купляла в подарунок - дуже сподобалося! |
Гусева Татьяна 09.2013 |
она действительно такая яичная... не знаю даже как сказать. но и по виду, и по цвету, и по вкусу видно, что яиц не пожалели |
Дашка 05.2013 |
Я еще в жизни такой яичной пасты не пробовала! |