Купити Grattini La Pasta di Camerino 250 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Grattini La Pasta di Camerino 250 г

Немає товару на складах
Артикул: 64646
250 г
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділПаста
ВидПаста яєчна
БрендLa Pasta di Camerino
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Grattini La Pasta di Camerino

Дегустаційні замітки

Опис: Гратіні - паста, що за формою нагадує невеликі гранули. Виробник гарантує вміст яєць на рівні не менше 33,2%. Яєчна паста швидше вариться, має більш еластичну структуру і яскравий, сонячний колір.

З чим подавати: Паста Гратіні може використовуватись для приготування страв сицилійської кухні, супів, запіканок і навіть десертів.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: La Pasta di Camerino

Маса / об'єм: 250 г

Додаткова інформація

Склад: борошно з твердих сортів пшениці, яйця (33.2%)



Про виробника Grattini La Pasta di Camerino

Назва: La Pasta di Camerino

Адреса: Loc. Torre del Parco, 62032 Camerino (MC), Italia

Вебсайт: http://www.lapastadicamerino.it/

Про компанію: Макаронні вироби "Pasta di Camerino" виробляються кустарним способом на підприємстві, розташованому в зеленій зоні долини, прилеглої до Мачерата. Ідея народилася з бажання створити продукт, в основу якого і за виглядом використовуваних вихідних матеріалів і за типом виконуваної роботи покладені місцеві старовинні рецепти, і це для того, щоб домогтися виключної якості та зберегти смак домашніх макаронів при дотриманні вимог діючих стандартів на харчові продукти. При виробництві основним критерієм є тип макаронного пресу. Компанія використовує прес, виготовлений з бронзи. Це робить пасту грубою та пористою. Основною перевагою такої пасти є її здатність вбирати соус під час приготування. Процес сушіння відбувається при низькій температурі (40-50°С). Завдяки такій температурі процес сушіння є повільним (18-20 днів) у порівнянні з іншими продуктами, які висушуються за 6-10 год. при значно вищій температурі (однак з меншими виробничими затратами). Зважаючи на таку високу якість продукції, її ціна є справді конкурентоспроможною. Провідний італійський журнал про харчування «GAMBERO ROSSO» віддав цьому виробнику 2 місце у десятці найякісніших італійських яєчних паст та 1 місце за співвідношенням ціна/якість (травень, 2010).

Відгуки (0) Grattini La Pasta di Camerino

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари