145 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Паста |
Вид | Паста яєчна |
Бренд | La Pasta di Camerino |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Тальятелле аль Уово - плоска яєчна локшина шириною близько 5мм. Виробник гарантує вміст яєць на рівні не менше 33,2%. За легендою, на створення цієї пасти кухаря надихнули розкішні локони італійки Лукреції Борджіа, фатальної красуні Середньовіччя. Він п
З чим подавати: Ця традиційна італійська паста універсальна в кулінарному відношенні: поєднується як з наваристими м'ясними рагу, так і з легкими соусами з овочами і морепродуктами.
Країна: Італія
Виробник: La Pasta di Camerino
Маса / об'єм: 250 г
Склад: борошно з твердих сортів пшениці, яйця (33.2%)
Назва: La Pasta di Camerino
Адреса: Loc. Torre del Parco, 62032 Camerino (MC), Italia
Вебсайт: http://www.lapastadicamerino.it/
Про компанію: Макаронні вироби "Pasta di Camerino" виробляються кустарним способом на підприємстві, розташованому в зеленій зоні долини, прилеглої до Мачерата. Ідея народилася з бажання створити продукт, в основу якого і за виглядом використовуваних вихідних матеріалів і за типом виконуваної роботи покладені місцеві старовинні рецепти, і це для того, щоб домогтися виключної якості та зберегти смак домашніх макаронів при дотриманні вимог діючих стандартів на харчові продукти. При виробництві основним критерієм є тип макаронного пресу. Компанія використовує прес, виготовлений з бронзи. Це робить пасту грубою та пористою. Основною перевагою такої пасти є її здатність вбирати соус під час приготування. Процес сушіння відбувається при низькій температурі (40-50°С). Завдяки такій температурі процес сушіння є повільним (18-20 днів) у порівнянні з іншими продуктами, які висушуються за 6-10 год. при значно вищій температурі (однак з меншими виробничими затратами). Зважаючи на таку високу якість продукції, її ціна є справді конкурентоспроможною. Провідний італійський журнал про харчування «GAMBERO ROSSO» віддав цьому виробнику 2 місце у десятці найякісніших італійських яєчних паст та 1 місце за співвідношенням ціна/якість (травень, 2010).
Ура! Ваш відгук буде першим: