127 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Паста |
Вид | Паста яєчна |
Бренд | La Campofilone |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Паста насиченого жовтого кольору. У міру щільна, не розварюється, зберігає колір і аромат жовтка.
Високий вміст яєчного жовтка у складі забезпечує цій пасті аромат та специфічний смак, таку пасту ще називають домашньою.
Виробництво La Campofilone розташоване на березі Адріатичного моря в невеликому однойменному містечку. Згідно з традиціями ручного виробництва, використовується тільки натуральна сировина: пшениця твердих сортів, вирощену виключно в регіоні Марке, а також свіжі курячі яйця. Їх вміст у яєчної пасті, згідно традиційною рецептурою, має бути не менше 30%. Кури тут ростуть на вільному вигулі на спеціальних фермах і харчуються натуральними кормами, що не містять ГМО.
З чим подавати: Пасту варити 1-2 хвилини в кип'яченій воді з розрахунку не менше 3л підсоленої води на 250г пасти. Подавати з соусом песто або сирними соусами на основі парміджано і горгонзоли.
Країна: Італія
Виробник: La Campofilone Company
Маса / об'єм: 250 г
Склад: Борошно з твердих сортів пшениці, свіжі яйця (33,4%)
Харчова та енергетична цінність: Білки: 16,2 г, вуглеводи: 65,5 г, жири: 4,8 г. Енергетична цінність: 374 ккал.
Умови зберігання: У сухому темному прохолодному місці
Термін придатності: 24 місяці
Ура! Ваш відгук буде першим: