95 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Солодощі |
Вид | Шоколад |
Тип | Шоколад чорний |
Бренд | Favarger |
Країна | Швейцарія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Набір з невеликої фондюшниці та чорного швейцарського шоколаду Swiss Premium Favarger.
Для приготування фондю потрібно запалити свічку з набору і поставити її під чашу фондюшниці, в яку покласти потрібну кількість шоколаду. Коли шоколад розатне, можна додати вершки, лікер або коньяк.
Натуральний шоколад без ароматизаторів та ГМО. Проводиться виключно на одній фабриці в Женеві з 100% обсмажених на місці какао-бобів і швейцарського молока.
З чим подавати: Подавати на 4-5 персон з печивом, вафлями, безе, зефыром та фруктами.
Країна: Швейцарія
Виробник: Favarger
Маса / об'єм: 300 г
Склад: Набір із 8 предметів: 1 керамічна вогнетривка чаша білого кольору; 1 керамічний підсвічник білого кольору; 4 вилочки (шпажки) для фондю; 1 свічка; шоколадне фондю Swiss Premium Favarger 300 г (какао-масло, какао терте, цукор, рослинний жир, соєвий лецитин, натуральний ванільний екстракт. Мінімальний склад какао - 52%).
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 549 ккал. Білки — 4 г, жири — 39.3 г, углеводи — 44.7 г.
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці, подалі від сонячних променів.
Термін придатності: 17 місяців
Назва: Favarger
Адреса: Chemin de la chocolaterie, 2, 1290 Versoix - Geneve, Switzerland
Вебсайт: www.favarger.com
Рік заснування: 1826
Про компанію: Favarger – найстаріша швейцарська шоколадна фабрика, що ось уже майже два століття виготовляє шоколад і за цей час їй вдалось удосконалити і підняти на новий рівень виробництво швейцарського шоколаду.
Favarger постійно перевіряє якість какао-бобів, так як з часом якість врожаю какао змінюється, і використовує тільки ті, які пройшли «акредитацію». Компанія контролює 100% виробничого процесу, від відбору сировини до готового продукту.
Тут досі зберігається ручне та напівручне виробництво. Досвідчені та уважні працівники керують машинами на фабриці і здійснюють основні процеси перетворення какао-бобів у шоколад: випалювання, шліфування, конширування і контроль температури. Тонкість налаштувань температури і точність синхронізації визначають кінцеву стабільну якість кожного рецепту.
Почалося все у 1826 році, коли кондитер Жак Фолькер, переїхав до Женеви і заснував невелике виробництво шоколаду неподалік гирла річки Рона, звідки фабрика брала гідроенергію для потужностей. Кілька місяців потому відкрився перший магазин на вулиці Quai des Etuves (тепер Quai des Bergues), всього в кількох кроках від ділового центру Женеви, Старого міста і основних торгових вулиць і площ. Одна з його дочок вийшла заміж за Джона Семюеля Фарваргера. Джон був годинникарем, але закохавшись в дочку шоколатьє, він вирішив змінити справу життя.
Першим учителем новоявленого кондитера, звичайно ж, став батько його коханої. Магазин сім'ї Фарваргер в Женеві процвітав з року в рік. У 1875 році, у зв’язку з розширенням виробництва компанія переїхала в Версоікс, провінцію недалеко від Женеви. У тому ж році у виробництво був запущений шоколад Les Trois Suisses, що став першим тиражним шоколадом для молодої компанії Favarger.
На рубежі тисячоліть до управління компанією прийшов хорватський бізнесмен Лука Радик. Ставши головним акціонером компанії, він відродив флагманський магазин на його первісному місці в Женеві. У 2005 році компанія за підтримки мерії Версоікса влаштувала фестиваль шоколаду, який в даний час приваблює тисячі туристів і любителів шоколаду кожної весни.
WINETIME 01.2016 |
Сергей, исправили, спасибо! Описание взято с сайта производителя - не углядели. |
Сергей 01.2016 |
Как-то описание с составом расходится: в описании написано, что шоколад без расттительных масел. |