Купити Олія оливкова «Золото кухні» з білим трюфелем 100 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Олія оливкова «Золото кухні» з білим трюфелем 100 г

Немає товару на складах
Артикул: 65391
100 г
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділОлія, оцет
ВидОлія оливкова
БрендTartuflanghe
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Олія оливкова «Золото кухні» з білим трюфелем

Дегустаційні замітки

Опис: На смак ніжна з нотками зелені, мигдалю, квітів і свіжих фруктів. фруктівий аромат, запашний, делікатний і гармонійний, ідеально поєднується зі смаком і ароматом білого трюфелю.

З чим подавати: Використовується для надання гарячим і холодним стравам делікатного смаку білого трюфелю. Підходить для салатів, пасти, різотто, карпаччо, філе.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Tartuflanghe

Маса / об'єм: 100 г

Додаткова інформація

Склад: оливкова олія 99%, ліофмлізований чорний літній трюфель (Tuber magnatum Pico) 0.2% (еквівалентно 1% свіжого трюфелю), ароматизатор.



Про виробника Олія оливкова «Золото кухні» з білим трюфелем

Назва: Tartuflanghe

Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia

Вебсайт: www.tartuflanghe.it

Рік заснування: 1980

Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.

Відгуки (0) Олія оливкова «Золото кухні» з білим трюфелем

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари