1446 1301 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Консервація |
Вид | Оливки |
Бренд | Losada |
Країна | Іспанія |
Доставка:
Оплата:
При покупці вагових продуктів вказуйте в коментарі, в якому вигляді Ви хочете їх отримати - цілісним шматком або нарізкою.
За замовчуванням продукти не нарізаються.
Подивитися фото, як ми упаковуємо ваговий товар ...
Опис: Оливки сорту Гордаль з Севільї (Андалусія), консервовані традиційним способом: 12 годин оливки вимочуються в лужному розчині (щоб витягнути з оливок гіркоту), промиваються і поміщаються в натуральний розсіл для ферментації і природного перетворення цукру в молочну кислоту. Процес займає 3 місяці. Збір урожаю - вересень / жовтень.
Назву Гордаль («товстун») оливки отримали через свій величезний розмір: кожна оливка важить близько 6г.
Аромат оливки тонкий і ніжний, а текстура м'ясиста і тверда, з низьким відсотком жиру, тому найчастіше її використовують в кулінарних (столових) цілях.
З чим подавати: Гордаль можуть бути самостійною закускою та доповненням до салатів
Країна: Іспанія
Виробник: Aceitunas Losada
Маса / об'єм: 100 г
Склад: оливки сорту гордаль без кісточок, вода, сіль, регулятор кислотності лимонна кислота (Е330), консерванти молочна кислота (Е270), сорбат калію Е202, антиоксидант аскорбінова кислота (Е300), підсилювач смаку глутамат натрію Е621.
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 190 ккал. Білки — 1 г, жири — 4 г, углеводи — 16 г.
Умови зберігання: В сухому прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику.
Назва: Aceitunas Losada
Адреса: Camino Ronquera Término Con Carmona, 41410 Carmona, Sevilla, Іспанія
Вебсайт: http://aceitunaslosada.com/
Рік заснування: 1961
Площа: 12 500 м.кв.
Про компанію: Aceitunas Losada - сімейна компанія, заснована в 1961-му в Кармоні (Carmona) в Севільї.
Випускає 3,5 млн. кг оливок на рік. До 2009 року вся продукція продавалася виключно на ринку Іспанії. Зараз експорт налаштований по всьому світу.
Losada вирощує 10 сортів оливок і 100% збирає вручну. Консервуються 2 способами: традиційним (вимочуючи в лужному розчині, а потім фероментуючи) або в натуральному розсолі з води і морскої солі (з додаванням невеликої кількості молочної, лимонної та аскорбінової кислоти).
Надежда 08.2016 |
огроменные оливки - такие в баночках не купишь. Очень вкусные! |
1446 1301 грн