89 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Паста |
Вид | Паста пісна |
Бренд | Molino Umberto |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Елікоідалі – це дуже великі фузіллі. За формою вони нагадують спіралі: три смужки, скріплені разом і закручені по спіралі. Така форма пасти дозволяє утримувати соуси будь-якої консистенції, що робить Елікоідалі однією з найбільш універсальних домашніх стр
З чим подавати: Паста ідеально поєднується з овочами або томатними соусами.
Країна: Італія
Виробник: Pasta Molino Umberto Via dei Campi
Маса / об'єм: 500 г
Склад: борошно з твердих сортів пшениці, вода
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 349 ккал, білки - 13г, вуглеводи - 4г, жири - 0.5г.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці
Термін придатності: 2 роки
Назва: Molino Umberto
Адреса: Pasta Molino Umberto Via dei Campi 80054 GRAGNANO (Na)
Вебсайт: www.molinoumberto.it
Рік заснування: 1836
Про компанію: Ґраньяно - це стародавнє місто, яке виникло у XVI столітті на схилах гори Латтарі. Місто відоме у всьому світі своїм виробництвом високоякісної пасти, яке зумовлено двома причинами, обидві з яких кліматичні: помірна вологість морського повітря дозволяє повільно висушувати пасту без штучних сушилок і чиста тала весняна вода, яка має особливий смак, навіть після того, як перетворюється на ґрунтові води. Впродовж століть у регіоні Ґраньяно виготовляють пасту безліч виробників, серед яких і Умберто Моліно. Він до сьогодні випускає високоякісну пасту з неабиякою пристрастю і відданістю. Для того, щоб зробити свою пасту особливою Умберто Моліно дотримується традиційних методів виробництва, в тому числі так званого "методу Кірілла", за яким тісто для пасти пропускають через бронзові пластини для надання їй форми і текстури. З метою підвищення еластичності продукту та надання йому апетитного аромату використовують високоякісну муку грубого помелу. Molino Umberto - це компанія, створена на основі поєднання традицій та сучасних технологій і методів маркетингу, з метою збереження високоякісного стародавнього мистецтва виготовлення пасти. Окрім того, компанія ретельно підійшла до створення власних логотипу і упаковки, які безпосередньо свідчать про рівень якості та підкреслюють їхні переваги. Виробник, опираючись на досвід виготовлення пасти протягом трьох поколінь, переконаний, що може задовольнити кожного клієнта, який бере упаковку пасти з полиці магазину. Про її високу якість свідчать ретельний вибір високоякісного борошна грубого помелу у поєднанні з відданістю власній справі та ручною системою виробництва. Машини і фільтри пристосовані для створення унікальних форм тіста з особливим смаком і консистенцією, які притаманні лише пасті Моліно Умберто. Всі процеси контролюються вручну, температура і вологість регулюється спеціалістами, що працюють на виробництві. Історія, територія, прісна вода, атмосферні умови і традиційні рецепти - все це робить пасту відомою у всьому світі ще з XIX століття.
Ура! Ваш відгук буде першим: