Купити Paccheri Rigate Molino Umberto la Pasta di Gragnano 500 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Paccheri Rigate Molino Umberto la Pasta di Gragnano 500 г

Немає товару на складах
Артикул: 68998
500 г
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділПаста
ВидПаста пісна
БрендMolino Umberto
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Paccheri Rigate Molino Umberto la Pasta di Gragnano

Дегустаційні замітки

Опис: Паккері Рігаті - паста з гладкою поверхнею довжиною до 3 см і діаметром близько 1 см. Вона належить до типу короткої «ребристої» пасти з прямим зрізом. Рекомендовано варити - 13 хвилин.

З чим подавати: Паста Паккері Рігаті найкраще підходить для приготування «пасти ашутта» (без бульйону), а також смакує з густими і насиченими м'ясними соусами, такими як соус по-неаполітанськи, які добре проникають всередину пасти і насичують її смаком. Крім того, пасту

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Pasta Molino Umberto Via dei Campi

Маса / об'єм: 500 г

Додаткова інформація

Склад: борошно з твердих сортів пшениці, вода

Харчова та енергетична цінність: на 100г: 349 ккал, білки - 13г, вуглеводи - 4г, жири - 0.5г.

Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці

Термін придатності: 2 роки



Про виробника Paccheri Rigate Molino Umberto la Pasta di Gragnano

Назва: Molino Umberto

Адреса: Pasta Molino Umberto Via dei Campi 80054 GRAGNANO (Na)

Вебсайт: www.molinoumberto.it

Рік заснування: 1836

Про компанію: Ґраньяно - це стародавнє місто, яке виникло у XVI столітті на схилах гори Латтарі. Місто відоме у всьому світі своїм виробництвом високоякісної пасти, яке зумовлено двома причинами, обидві з яких кліматичні: помірна вологість морського повітря дозволяє повільно висушувати пасту без штучних сушилок і чиста тала весняна вода, яка має особливий смак, навіть після того, як перетворюється на ґрунтові води. Впродовж століть у регіоні Ґраньяно виготовляють пасту безліч виробників, серед яких і Умберто Моліно. Він до сьогодні випускає високоякісну пасту з неабиякою пристрастю і відданістю. Для того, щоб зробити свою пасту особливою Умберто Моліно дотримується традиційних методів виробництва, в тому числі так званого "методу Кірілла", за яким тісто для пасти пропускають через бронзові пластини для надання їй форми і текстури. З метою підвищення еластичності продукту та надання йому апетитного аромату використовують високоякісну муку грубого помелу. Molino Umberto - це компанія, створена на основі поєднання традицій та сучасних технологій і методів маркетингу, з метою збереження високоякісного стародавнього мистецтва виготовлення пасти. Окрім того, компанія ретельно підійшла до створення власних логотипу і упаковки, які безпосередньо свідчать про рівень якості та підкреслюють їхні переваги. Виробник, опираючись на досвід виготовлення пасти протягом трьох поколінь, переконаний, що може задовольнити кожного клієнта, який бере упаковку пасти з полиці магазину. Про її високу якість свідчать ретельний вибір високоякісного борошна грубого помелу у поєднанні з відданістю власній справі та ручною системою виробництва. Машини і фільтри пристосовані для створення унікальних форм тіста з особливим смаком і консистенцією, які притаманні лише пасті Моліно Умберто. Всі процеси контролюються вручну, температура і вологість регулюється спеціалістами, що працюють на виробництві. Історія, територія, прісна вода, атмосферні умови і традиційні рецепти - все це робить пасту відомою у всьому світі ще з XIX століття.

Відгуки (0) Paccheri Rigate Molino Umberto la Pasta di Gragnano

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари