Купити Желе з вина Lambrusco Grasparossa Acetaia Sereni 110 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Желе з вина Lambrusco Grasparossa Acetaia Sereni 110 г

Немає товару на складах
Артикул: 64687
110 г
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділСоуси та приправи
ВидСоуси
БрендAcetaia Sereni
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Желе з вина Lambrusco Grasparossa Acetaia Sereni

Дегустаційні замітки

Опис: Джем на основі вина Lambrusco Grasparossa - 70% та цукру.

З чим подавати: Апетитний з сирами (спробуйте його з молодим Парміджано Реджано), з білим м’ясом, з пісочним печивом на десерт.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Acetaia Sereni

Маса / об'єм: 110 г

Додаткова інформація

Склад: Вино Lambrusco Grasparossa 70%, цукор, фруктовий пектин.



Про виробника Желе з вина Lambrusco Grasparossa Acetaia Sereni

Назва: Acetaia Sereni

Адреса: Via Villa Bianca, 2871 - 41054 - Marano s.P. (MO) - Italia

Вебсайт: http://www.acetaiasereni.com/

Про компанію: “Acetaia Sereni” розташована в Марано на мальовничих пагорбах неподалік Villabianca. Будучи сільською місцевістю з виноградниками і оливковими гаями, ця зона не потерпає від промислового забруднення. Тут зміна погоди і сезонів продовжує повторювати звичну модель, яка впродовж століть сприяє виробництву та витримці дивовижного бальзамічного оцту. Ряди діжок з різних порід дерев зберігаються в маєтку, який чудово доповнює навколишній ландшафт. Сотні діжок, великих і малих, рік за роком чекають на вінтажі Trebbiano Modenese і Lambrusco Grasparossa з винограду, вирощеного на власних виноградниках; сусло, яке дістають в результаті м’якого пресування, проходить процес кипіння у великих казанах. Звісно ж, цей короткий опис діяльності компанії не може не містити жодної згадки про великий досвід керівництва і контроль всього процесу з боку висококваліфікованих людей, які працюють для створення власного продукту. Людський фактор має надзвичайно важливе значення в тривалому процесі виробництва бальзамічного оцту, оповитого незліченними сімейними таємницями - великими і малими. Найвищий щабель в асортименті займають бальзамічні оцти з Модени PDO, які поділяються на два види: "зрілий оцет" - вік 12 років, а також "дуже старий" - у віці понад 25 років. Традиційний бальзамічний оцет з Модени пропонується в елегантній пляшці об’ємом 100 мл єдиного юридично затвердженого типу. Асортимент “Sereni” включає і PGI - бальзамічний оцет з Модени, отриманий шляхом змішування вареного або концентрованого виноградного сусла з ретельно підібраним винним оцтом, щоб надати кінцевому продукту блискучого темного кольору та приємного аромату з кисло-солодким смаком. Цей оцет витримується в дерев'яних діжках від декількох місяців до кількох років. Він ідеально підходить для щоденного використання під час приготування їжі. Наймолодший оцет, який гармонійно доповнює салати та овочеві страви, - досягає 3-річного віку. Він характеризується гладкою структурою, менш кислим смаком та насиченішим ароматом. Серед продукції “Sereni” також кілька джемів на основі бальзамічного оцту, який тривалий час витримувався у старезних діжках, що передавались із покоління в покоління, та виноградного сусла, яке підкреслює їх аромат і надає неповторного смаку. До них належать: “Dolcebalsamico”, “Miele Aceto” (з медом), “Gli Aromatizzati” (з різними видами фруктів), “Agrodolce Bianco” і “Saba”.

Відгуки (0) Желе з вина Lambrusco Grasparossa Acetaia Sereni

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари

  • Соус Pesto Red 130 г
    130 г Артикул: 109556

    Немає товару на складах