Купити Прошутто Buon Montorsi 100 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Прошутто Buon Montorsi 100 г

Немає товару на складах
Артикул: 79234
100 г
Відгуки (10)
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділМ'ясні делікатеси
ВидПрошутто
БрендMontorsi
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Прошутто Buon Montorsi

При покупці вагових продуктів вказуйте в коментарі, в якому вигляді Ви хочете їх отримати - цілісним шматком або нарізкою.
За замовчуванням продукти не нарізаються.
Подивитися фото, як ми упаковуємо ваговий товар ...

Дегустаційні замітки

Опис: Окіст солять і маринують при контрольованій температурі і вологості, очищують від кісток. Прошутто витримується 12 місяців. При розрізі м'ясо має яскраво рожевий колір, а сало - білий. Смак здебільшого солодкий з приємним ароматом.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Casa Montorsi

Маса / об'єм: 100 г

Додаткова інформація

Склад: Окіст свинячий добірної якості, сіль. Без ГМО.

Харчова та енергетична цінність: на 100 г продукту: 184 ккал (774 кДж), білки - 34 г, жири 5.3 г, вуглеводи - 0 г.

Умови зберігання: не вище +10°C.

Термін придатності: 240 днів.



Про виробника Прошутто Buon Montorsi

Назва: Pellegrini

Адреса: Via Cavour 229, 12068 Narzole (CN)

Вебсайт: www.cbitalia.it

Рік заснування: 2004

Про компанію: Італійський сімейний бізнес Pellegrini народився у 2004 році у результаті злиття двох існуючих підприємств, які спеціалізувалися на традиційному виготовленні ковбас і салямі: ковбасного заводу Cuneo Carni, заснованого у 1979 році у Нарцоле і Salumificio Sabolo 1954 року. У 2009 група розширюється з придбанням Nebiolo, ще однією м'ясопереробною компанією, яка діє з 1962 року у регіоні Асті. Сьогодні Pellegrini group налічує більш 50 працівників, будує нові заводи з системою мінімального впливу на навколишнє середовище у Бене-Ваджіенна. Компанія дивиться у майбутнє з непідробним ентузіазмом, вірою у цінності традицій, високу якість домашніх продуктів і безперервний розвиток. Вони пишаються тим, що використовують ім’я Pellegrini як «гарантійну печатку» для своїх покупців. Смак традицій, любов до добре зробленої роботи, пристрасть до якісних домашніх продуктів: все це і більше Ви можете відчути у кожному кусочку салямі від Pellegrini. Ця основа сім’ї, яка зробила італійські кулінарні традиції своїм покликанням, поєднуючи пристрасть і виробничі методи «минулих часів» з постійними, невпинними технологічними дослідженнями. Справді, для того, щоб гарантувати виняткову якість в повній відповідності зі строгими правилами HACCP, системи домашнього виготовлення продукту покладаються на автоматизацію з моменту заповнення сировиною і до відправлення в магазини, таким чином продукт ніколи не вступає в безпосередній контакт з оператором. Якість продукції гарантована ISO 9001, її обсяг сягає більш ніж 3 млн. кілограм на рік. Pellegrini продається по всій Італії і закордоном, як в супермаркетах так і в невеличких сусідніх спеціалізованих магазинчиках. Виробничі потужності Pellegrini розташовані на території всієї Італії, не лише північно-західному регіоні П’ємонту. Компанія виробляє спеціалітети з північного і південного П’ємонту, і також з Валле-д'Аоста, Венето, Лаціо, Кампанія і Сицилія, зокрема шинку (прошутто), салямі, мортаделла, сало (лардо), котекіно, мочета та багато іншого. Регіональні спеціалітети виготовляють з м’яса тварин вирощених у межах регіону, без використання ГМО зі строго контрольованими каналами поставок: серед них Gran Cotto, Cotechino і Nostranello delle Langhe «носять» ім’я Pellegrini.

Відгуки (10) Прошутто Buon Montorsi

Максим 03.2016

Очень вкусно, тонко и пикантно

Семен Барышев 01.2016

Съел и не заметил. Единственный недостаток МАЛО!

Анатолий Выприцкий 11.2015

Прошутто Buon Montorsi - очень понравилось,трудно остановиться когда ешь,нарезали очень тонко - тает во рту.Буду заказывать целиком - люблю кусать и жевать.

Неля 08.2015

Спасибо! Отличное качество продукта!

Неля 08.2015

Спасибо! Отличное качество продукта!

Валера 02.2015

Я достаточно редко покупаю прошутто и хамон, но этот мне очень понравился, приятный на вкус, не жирный и как не странно с приятным ароматом. Мне часто прошутто пахнет, чем-то не приятным, а этот нет. Рекомендую всем: ценителям и тому, кто узнать, что же такое Прошутто.

Павел 02.2015

Прошутто молодой, сочный. Нежный, то что нужно

Кристина 02.2015

это прошутто в своем тадиционном проявлении - нежное мясо, с тонким ароматом. Хороший. Можна брать

Андрей 02.2015

твердоват, как по мне (но, может, мне слишком толсто нарезали). я больше люблю хамон, если честно

Мария 02.2015

Очень вкусно! Вкус тонкий, нежный. Прям понравилось)

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари