134 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | М'ясні делікатеси |
Вид | Прошутто |
Бренд | Montorsi |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
При покупці вагових продуктів вказуйте в коментарі, в якому вигляді Ви хочете їх отримати - цілісним шматком або нарізкою.
За замовчуванням продукти не нарізаються.
Подивитися фото, як ми упаковуємо ваговий товар ...
Опис: Свіжий окіст засолюють і маринують при контрольованій температурі і вологості, очищають від кісток. Прошутто витримується 16 місяців. М'ясо має яскраво рожевий колір з яскравими білими прожилками сала. Смак - м'який, солодкуватий з приємним ароматом.
Країна: Італія
Виробник: Casa Montorsi
Маса / об'єм: 100 г
Склад: Окіст свинячий добірної якості, сіль. Без ГМО.
Харчова та енергетична цінність: на 100 г продукту: 256 ккал (1068 кДж), білки - 28 г, жири 16 г, вуглеводи - 0 г.
Умови зберігання: не вище +10°C.
Термін придатності: 240 днів.
Назва: Pellegrini
Адреса: Via Cavour 229, 12068 Narzole (CN)
Вебсайт: www.cbitalia.it
Рік заснування: 2004
Про компанію: Італійський сімейний бізнес Pellegrini народився у 2004 році у результаті злиття двох існуючих підприємств, які спеціалізувалися на традиційному виготовленні ковбас і салямі: ковбасного заводу Cuneo Carni, заснованого у 1979 році у Нарцоле і Salumificio Sabolo 1954 року. У 2009 група розширюється з придбанням Nebiolo, ще однією м'ясопереробною компанією, яка діє з 1962 року у регіоні Асті. Сьогодні Pellegrini group налічує більш 50 працівників, будує нові заводи з системою мінімального впливу на навколишнє середовище у Бене-Ваджіенна. Компанія дивиться у майбутнє з непідробним ентузіазмом, вірою у цінності традицій, високу якість домашніх продуктів і безперервний розвиток. Вони пишаються тим, що використовують ім’я Pellegrini як «гарантійну печатку» для своїх покупців. Смак традицій, любов до добре зробленої роботи, пристрасть до якісних домашніх продуктів: все це і більше Ви можете відчути у кожному кусочку салямі від Pellegrini. Ця основа сім’ї, яка зробила італійські кулінарні традиції своїм покликанням, поєднуючи пристрасть і виробничі методи «минулих часів» з постійними, невпинними технологічними дослідженнями. Справді, для того, щоб гарантувати виняткову якість в повній відповідності зі строгими правилами HACCP, системи домашнього виготовлення продукту покладаються на автоматизацію з моменту заповнення сировиною і до відправлення в магазини, таким чином продукт ніколи не вступає в безпосередній контакт з оператором. Якість продукції гарантована ISO 9001, її обсяг сягає більш ніж 3 млн. кілограм на рік. Pellegrini продається по всій Італії і закордоном, як в супермаркетах так і в невеличких сусідніх спеціалізованих магазинчиках. Виробничі потужності Pellegrini розташовані на території всієї Італії, не лише північно-західному регіоні П’ємонту. Компанія виробляє спеціалітети з північного і південного П’ємонту, і також з Валле-д'Аоста, Венето, Лаціо, Кампанія і Сицилія, зокрема шинку (прошутто), салямі, мортаделла, сало (лардо), котекіно, мочета та багато іншого. Регіональні спеціалітети виготовляють з м’яса тварин вирощених у межах регіону, без використання ГМО зі строго контрольованими каналами поставок: серед них Gran Cotto, Cotechino і Nostranello delle Langhe «носять» ім’я Pellegrini.
Ура! Ваш відгук буде першим: