105 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Крупи |
Вид | Рис |
Бренд | Gli Aironi |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Дикий червоний італійський рис Gli Aironi вирощується на полях регіону Верчеллі, який вважається ідеальним для виробництва італійського рису. Сім’я Перінотті займається вирощуванням рису в цьому регіоні протягом п'яти поколінь. Їх компанія Gli Aironi при
З чим подавати: Хоча час приготування червоного рису довший ( 45-50 хвилин) ніж звичайного, але його прозорий червоний колір робить страви яскравими і незабутніми. Його смак і аромат зачаровує. Дикий червоний італійський рис найкраще смакує зі свіжими бобівими, овочами н
Країна: Італія
Виробник: Risi&Co S.r.l.
Маса / об'єм: 500 г
Склад: італійський рис сорту Rosso Selvatico 100%
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 370 ккал, білки - 8.3г, вуглеводи - 88.2г, жири - 2.5г.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці
Термін придатності: 2 роки
Назва: Gli Aironi
Адреса: Risi&Co. S.r.l. Strada delle Grange, 8 13034 Lignana – Vercelli, Italy
Вебсайт: www.gliaironi.it
Рік заснування: 1998
Про компанію: Регіон Верселлі вважається серцем виробництва європейського рису. Родина Перінотті живе серед цього пейзажу, сірих чапель та займається вирощуванням рису протягом п'яти поколінь. Перінотті здійснили досить нетрадиційний крок у діяльності компанії Gli Aironi. Вони вкладають інвестиції в якість, тому усі відомі шеф-кухарі використовують рис Gli Aironi. Компанія зводить до мінімуму вплив технологій та людей на навколишнє середовище і дотримується екологічної моделі виробництва у відповідності з правилами ЄС №2078; відкриває заново давно забуті традиційні сорти рису. Заради цього Gli Aironi співпрацює з Slow Food (Slow Food - це міжнародний рух, який позиціонується як альтернатива фаст-фуду) для підтримки біорізноманіття рису та надає необхідну технічну експертизу. Тим часом, виробництво рису поєднує в собі старі методи та нові процеси для досягнення найвищої якості. Компанія Gli Aironi при шліфуванні рису використовує спеціальну технологію обробки каменем для збереження поживних властивостей верхніх шарів зерна. Потім він сортується за кольором, чистотою і розміром, залишаючи зерна найвищої якості. Нарешті, для забезпечення оптимального зберігання продукту, використовуються вакуумні упаковки.
Ура! Ваш відгук буде першим: