262 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Крупи |
Вид | Рис |
Бренд | Tartuflanghe |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: У готову суміш для різотто вже входить дрібний рис, натуральні вершки та масло, тертий твердий сир і неймовірно ароматні шматочки трюфелю. Все, що Вам потрібно для приготування, - гаряча вода і 7 хвилин часу. Висипте в каструлю всю баночку суміші різотто
З чим подавати: Ідеально поєднується з винами Abbazia di Novacella Sauvignon, Azienda Agricola Ricchi Chardonnay Garda, Bisceglia Bosco delle Rose Chardonnay, Kuentz-Bas Pinot Gris, Mazzei Vermentino Belguardo та іншими.
Країна: Італія
Виробник: Tartuflanghe
Маса / об'єм: 240 г
Склад: рис 69%, сухі вершки, вершкове масло 5.6%, твердий сир типа «пармезан», сир Пекорино, маїс (кукуруза), крохмальь, яєчний жовток, ліофілізирований чорний літній трюфель (Tuber aetivum Vitt) 1.2% (еквівалентно 6% свіжих трюфелів), ароматизатори, сіль.
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 269 кКал, білки - 6г, вуглеводи - 41г, жир - 9г
Умови зберігання: зберігати в прохолодному темному місці
Термін придатності: 18 місяців
Назва: Tartuflanghe
Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia
Вебсайт: www.tartuflanghe.it
Рік заснування: 1980
Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.
Ура! Ваш відгук буде першим: