947 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | ром |
Країна | Ямайка |
Виробник | Cognac Ferrand |
Об'єм | 0,7 л |
Доставка:
Оплата:
Рік: 2002
Алкоголь: 42,00%
Об'єм: 0,7 л
Дегустації: Насичений і ароматний ром кольору червоного дерева. Аромат поєднує ноти подорожника і зеленої трави, смоли і деревини, тютюну і диму, стиглих фруктів і кондитерських виробів. Смак м'який, з солодкими нотами патоки і димними відтінками.
Технологія виробництва: Меляса проходить тривалу роздільну ферментацію для декількох видів спиртів: 5 днів для так званого Plummer (з додаванням невеликої кількості сусла від попередньої перегонки), 5 днів для Wedderburn (з великою кількістю сусла від попередньої перегонки) та 2 тижні для сусла з ефірними маслами від попередньої дистиляції. Дистиляція проходить в мідних кубах. Витримка на Барбадосі триває 11 років, потім ром довитримується 2 роки у Франції в Ch?teau de Bonbonnet.
Назва: Cognac Ferrand
Адреса: 33, rue du general Dumont, 17000 La Rochelle
Вебсайт: www.cognacferrand.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 55
Про компанію: Cognac Ferrand - це результат розпочатої у 1989 році співпраці Александра Габріеля з однією з найстаріших виноробних родин у регіоні Коньяк. Александр мав намір вдихнути нове життя у виноробню і почати випускати на ній найкращий у світі коньяк. Він прагнув застосовувати старовинні ручні методи виробництва, в той час, як більшість дистилярень у світі перейшла на технології масового виробництва, і хотів повернути на ринок справжній Гранд Шампань – найкращий субрегіон Коньяку. Саме на збереженні таких цінностей, як автентичність та істинний характер, побудована компанія Cognac Ferrand, що спочатку спеціалізувалась виключно на коньяках, а згодом розширила свій портфель джином, який виготовляється за спеціальною рецептурою, і ромами, які витримуються за оригінальною методикою. На даний час компанія Cognac Ferrand набула широкого визнання у світі і розповсюджує свою продукцію у понад 40 країн. Її працівники – це динамічна команда, яка з пристрастю ставиться до своєї справи. Центральний офіс компанії знаходиться серед виноградників департаменту Шаранта у Chateau de Bonbonnet, збудованому ще у 18 ст. Cognac Ferrand постійно інвестує кошти у вдосконалення якості та нарощення комерційних об’ємів: у 2004 році компанія відкрила інноваційний купажувальний цех. Cognac Ferrand є також співвласником Logis d'Angeac, власником 100 га виноградників у самому серці Гранд Шампань і дистилярні, збудованої ще в 1776 році. Окрім центрального управління в Ар, компанія має офіс і у Віруфле в районі Парижа.
Роман 01.2019 |
Вкус нифига не мягкий. Наоборот, очень резкий и даже неприятный. Обычно пью ром уже после еды, с фруктами. И этот категорически не пошел. Даже расстроился, так как высокая цена по факту ни за что. Вкус самогонки в прямом смысле. Даже подумалось что самопал. Короче я его отложил в строну и насладился уже проверенным Plantation pineapple и Plantation Panama. Через пару дней, решил попробовать за ужином. И вот тут он оказался довольно неплохим. В общем ставлю трояк, только под еду и нормальную закуску. Может пойдет и в коктейль, но для таких целей цена явно высокая. |
Александр 01.2017 |
Ром не плохой правда аромата подорожника и свежей зелени не ощутил, но в общем нормальный. |