547 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Шампань |
Виробник | Jacquart |
Об'єм | 0,375 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 9,4 г/л
Сорт винограду: 35% шардоне, 30% піно наур, 25% піно меньє
Колір: Солом'яний.
Аромат: Аромат свіжої груші, фіги та мигдалю з нотками квітів апельсина.
Смак: Освіжаючий, достатньо стійкий з довгим фруктовим післясмаком.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Рекомендується подавати як аперитив до риби та сиру.
Розміщення виноградників: Кот-де-Блан, Монтань де Реймс
Властивості ґрунту: Лігнітні, супіщані, глинисті грунти
Врожай: Урожай збирається вручну із середини вересня і до початку жовтня
Технологія виробництва: Після збору врожай звозиться до ферментаційних пунктів при виноградниках партнерів, де грона давляться під пресом. Для приготування вина збирається виключно самотік з-під пресу. Вино на 20% складається з вин минулих років.
Витримка: Вино витримується протягом 3 років. Дозаж цукру - 10 г/л.
Назва: Jacquart
Адреса: Alliance Champagne 34 boulevard Lundy - 51100 Reims, France
Вебсайт: www.champagne-jacquart.com
Рік заснування: 1962
Кількість пляшок, що виробляються: 10000000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 350 га
Про компанію: Шампанський дім Jacquart розташований у історичному центрі Реймсу, у самому центрі регіону Шампань і виробництва відомих шампанських вин. Із 1962 року компанія Maison Jacquart працює над створенням світового бренду, що спеціалізується на виробництві шампанського. Філософією компанії є пропагування напою, народженого на виноградниках, а не на нараді директорів. З сезону в сезон та з року в рік вона прагне досягти досконалості та максимальної автентичності своїх виноградників. Три виноградарських кооперативи вирішили створити “Альянс Шампань Груп” (Alliance Champagne Group) під назвою Jacquart. Сьогодні це об'єднання – один із найбільших виробників винограду в регіоні Шампань із виноградниками, що займають 7% від загальної площі провінції. Шампанське Jacquart виробляється з ягід, вирощених на строкатій мозаїці виноградників. Майстер ассамбляжу на основі свого таланту і досвіду відбирає ягоди і ділянки, які найкращим чином підходять для кожного кюве. Виноградник складається з більш ніж 60-ти крю (ділянок), що в сумі складає 350 га, розташованих уздовж Кот де Блан, Долини Марни і Кот де Бар.
Евгения 12.2015 |
Такой состав, как в в XIX веке , когда "настоящим" шампанским считалось только то игристое вино, которое было сделано из трех сортов винограда: пино минье, шардоне и пино нуар. Нужно будет попробовать! |