936 795 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Шампань |
Виробник | Lanson |
Об'єм | 0,375 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 9 г/л
Сорт винограду: 50% піно нуар, 35% шардоне, 15% піно меньє
Колір: Діамантово-прозорий колір з бурштиновими відблисками і привабливими струменями крихітних бульбашок.
Аромат: В чарівному букеті шампанського переплітаються весняні аромати з ледь відчутними нотками тостів і медовими тонами.
Смак: Букет стиглих фруктів і цитрусових надає вину чудового округлого смаку, який розвивається у легкий освіжаючий післясмак.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: В будні і свята стане чудовим аперитивом і доповненням до різноманітних страв.
Розміщення виноградників: Шампань
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: Вапняковий ґрунт, утворений з відмерлих решток морських белемнітів.
Врожай: Виноград збирають з 50-60 різноманітних виноградників.
Технологія виробництва: Традиційна вініфікація без використання малолактичної ферментації.
Витримка: Вино витримується мінімум 3 роки у погребі.
Назва: Lanson
Адреса: Lanson International Diffusion 66 rue de Courlancy 51100 Reims
Вебсайт: www.lanson.com
Рік заснування: 1760
Кількість вин, що виробляються: 11
Про компанію: Один з найстаріших Шампанських Домів, «Lanson» був заснований ще у далекому 1760 році Франсуа Деламотте, суддею з Реймса. Його наймолодший син Ніколя-Луї Деламотте, лицар Мальтійського ордену, у 1798 році успадкував справу батька і зробив Мальтійський хрест символом своєї компанії. У 1828 році після смерті Ніколя-Луї Деламотте керівництво маєтком запропонували партнеру та близькому другу сім’ї Жану-Батісту Лансону. Пізніше компанію перейменували на «Lanson, P?re et Fils». З самого початку компанія взяла курс на створення шампанського з унікальним стилем, метод виробництва якого не передбачає малолактичну ферментацію. Основний акцент робиться на витримці шампанського у погребах впродовж 3 років (а вінтажних – 5 років), що більш ніж удвічі перевищує мінімально-необхідний період, встановлений законодавством регіону Шампань. Це дозволяє випускати виразне, яскраве, фруктове шампанське зі стійким перляжем. «Lanson» все ще залишається сімейною справою. З року в рік компанія докладає неймовірно багато зусиль при створенні високоякісного шампанського з власним стилем. Головний винороб «Lanson», майстер купажу, Жан-Поль Ґандон працює в компанії впродовж 39 років, його робота полягає у купажуванні всіх і кожного шампанського «Lanson». В арсеналі компанії виноградники з найвищими класифікаційними ознаками Premier Cru і Grand Cru, які забезпечують високоякісну сировину для виробництва шампанського. Компанія має у власності унікальну енотеку марочних і раритетних вінтажів, яка знаходиться в Реймсі, самому серці регіону Шампань, у вапнякових підвалах маєтку «Lanson». Компанія пишається своєю спадщиною, шампанським «Lanson», і з палкою відданістю зберігає якість і єдиний стиль вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: