69 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Солодощі |
Вид | Шоколад |
Тип | Шоколад чорний |
Бренд | Maglio |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Africa 75% - виготовлений з невідомих сортів какао-бобів, вирощених в Танзанії. Гірко-солодкий шоколад глибокого, темного чорно-коричневого кольору. Його букет розкривається нотками кави, тютюну, горіхів, тоффі, масла та карамелі. Легкі ягідні тони ховаються у виразному ароматі тютюнового листя. Багатий смак з відтінками гіркого какао, з гладкою текстурою та низькою кислотністю, яка відображається у ледь відчутній терпкості, що перетворюється на тонкі натяки шкіри, тютюну, французьких підсмажених зерен кави, смоли, попелу, сортів винограду червоного вина та горіху макадамія. Завдяки м'якій, гладкій текстурі шоколад дуже повільно тане у роті. Ця плитка шоколаду є «найчорнішою» серед усього асортименту Maglio.
З чим подавати: Чорний шоколад - чудова пара до кріплених вин, зокрема до портвейну.
Країна: Італія
Виробник: Maglio Arte Dolciaria
Маса / об'єм: 50 г
Склад: цукор, какао масло, какао терте (Танзанія), емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль. Може містити сліди молока, горіхів та мигдалю. Мінімальний вміст какао 75%.
Харчова та енергетична цінність: На 100г: 563 ккал, белки - 8.1г, жиры - 46.9г, углеводы - 25.3г.
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці
Термін придатності: 24 місяці
Назва: Maglio Arte Dolciaria
Адреса: Via Templari 16, 73100, Lecce
Вебсайт: www.cioccolatomaglio.it
Рік заснування: 1875
Про компанію: Компанія Maglio була заснована у 1875 році, коли Антоніо Мальйо (Maglio) відкрив гостинний двір в Мальє, провінції Лечче. Сюди він з сім'єю переїхав з Аріано ді Пулья (тепер Аріано-Ірпіно).
Дотримуючись моди, син Антоніо, Джузеппе, відкрив кафе-пекарню на головній площі міста, яка спеціалізувалася на випічці тортів. Син Джузеппе, Данте, на початку двадцятого століття запропонував послуги з організації виїзних банкетів і доставки їжі додому, а також налагодив виробництво домашніх лікерів. За це він отримав прізвисько «сім мізків». Данте також виявив, що шоколад яким покривають делікатеси з мигдальної пасти (їх продавали у кафе) дозволяє зберігати їх свіжими набагато довше.
Завдяки важкій праці Вінчензо, сина Данте, який узяв на себе управління цією солідною організацією у 1960 році, стало можливе подальше запровадження інновацій. Він збільшив виробництво шоколаду і тортів, винайшов нові рецепти та розширив лінійку солодощів. Також Вінчензо розумів наскільки важливо зробити бренд Maglio легко впізнаваним. І саме він був тим, хто вирішив використовувати карету у якості логотипу компанії.
Тепер Мауріціо і Массімо, які в даний час очолюють групу Maglio, дбають про процвітання компанії, її розвиток і розширення, завжди ставлячи перед собою нові, честолюбні цілі не тільки в комерційному плані, але і в плані того, що вони виробляють. Кожного року Maglio додає нові ласощі до її традиційної лінійки шоколаду, а також переглядає і удосконалює класичні рецепти Пулії.
Ура! Ваш відгук буде першим: