Купити Шоколад екстрагіркий 72% Maglio Arte Dolciaria 100 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Шоколад екстрагіркий 72% Maglio Arte Dolciaria 100 г

Немає товару на складах
Артикул: 70579
100 г
Відгуки (1)
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділСолодощі
ВидШоколад
ТипШоколад чорний
БрендMaglio
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Шоколад екстрагіркий 72% Maglio Arte Dolciaria

Дегустаційні замітки

Опис: Потужні та гіркуваті нотки з виразним та водночас м'яким смаком та тривалим і чистим післясмаком.

З чим подавати: Чорний шоколад - чудова пара до кріплених вин, зокрема до портвейну.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Maglio Arte Dolciaria

Маса / об'єм: 100 г

Додаткова інформація

Склад: цукор, какао порошок с уменьшеным составом жира, какао терте, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль. Може містити сліди молока, горіхів та мигдалю. Мінімальний вміст какао 72%.

Харчова та енергетична цінність: На 100г: 514 ккал, белки - 8.8г, жиры - 38.7г, углеводы - 31.8г.

Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці

Термін придатності: 24 місяці



Про виробника Шоколад екстрагіркий 72% Maglio Arte Dolciaria

Назва: Maglio Arte Dolciaria

Адреса: Via Templari 16, 73100, Lecce

Вебсайт: www.cioccolatomaglio.it

Рік заснування: 1875

Про компанію: Компанія Maglio була заснована у 1875 році, коли Антоніо Мальйо (Maglio) відкрив гостинний двір в Мальє, провінції Лечче. Сюди він з сім'єю переїхав з Аріано ді Пулья (тепер Аріано-Ірпіно).
Дотримуючись моди, син Антоніо, Джузеппе, відкрив кафе-пекарню на головній площі міста, яка спеціалізувалася на випічці тортів. Син Джузеппе, Данте, на початку двадцятого століття запропонував послуги з організації виїзних банкетів і доставки їжі додому, а також налагодив виробництво домашніх лікерів. За це він отримав прізвисько «сім мізків». Данте також виявив, що шоколад яким покривають делікатеси з мигдальної пасти (їх продавали у кафе) дозволяє зберігати їх свіжими набагато довше.
Завдяки важкій праці Вінчензо, сина Данте, який узяв на себе управління цією солідною організацією у 1960 році, стало можливе подальше запровадження інновацій. Він збільшив виробництво шоколаду і тортів, винайшов нові рецепти та розширив лінійку солодощів. Також Вінчензо розумів наскільки важливо зробити бренд Maglio легко впізнаваним. І саме він був тим, хто вирішив використовувати карету у якості логотипу компанії.
Тепер Мауріціо і Массімо, які в даний час очолюють групу Maglio, дбають про процвітання компанії, її розвиток і розширення, завжди ставлячи перед собою нові, честолюбні цілі не тільки в комерційному плані, але і в плані того, що вони виробляють. Кожного року Maglio додає нові ласощі до її традиційної лінійки шоколаду, а також переглядає і удосконалює класичні рецепти Пулії.

Відгуки (1) Шоколад екстрагіркий 72% Maglio Arte Dolciaria

Олег 12.2016

Найголовніше,друзі,що в шоколаді нема пальмової олії! Тому насолоджуйтесь смаком!

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари