179 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Вид | Сидр |
Виробник | Christian Drouin |
Країна | Франція |
Упаковка | Без короба |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 4,50%
Об'єм: 0,75 л
Вид: Сидр
Назва: Christian Drouin
Адреса: 40-42 Rue de General Giraud 76000 ROUEN France
Вебсайт: www.calvados-drouin.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 10
Частка винограду, що закуповується: половина
Про компанію: Історія компанії "Christian Drouin" почалася в 1960 році, коли Крістіан Друа Старший з Руена купив ферму Сент-Енн в Пей д'Ож, поставивши собі за мету - виготовляти кальвадос найвищої якості. Це амбіційне підприємство стало успішним почасти тому, що він найняв П’єра Півета, в той час, мабуть, найвідомішого майстра з перегонки яблучного спирту та виготовлення яблучного сидру. З 1969 року Крістіан Друа Молодший долучився до сімейного бізнесу. Хоча частина компанії і була продана акціонерам у 1989 році, вона все ще залишалася сімейним бізнесом, оскільки більшість акцій належала членам сім’ї. Натхненний своїм успіхом Крістіан Молодший у 1990 році купив стару конюшню, автентичну будівлю 17 ст. для того, щоб облаштувати там дистилярню. На даний час ця місцевість носить престижну і дещо претензійну назву «Coeur de Lion», що означає «левове серце». Також Крістіан Молодший посадив власні фруктові плантації для того, щоб врешті-решт стати незалежним від інших фермерів. Друа був зацікавлений перш за все в якості, а не кількості, тому нова плантація була влаштована на традиційний манер: посаджені традиційні види високо-стеблових дерев. Вони приносили відносно невеликий урожай, але надзвичайно високої якості. У 2004 аграрний інженер та енолог Гійом Друа - представник третього покоління - очолив сімейний бізнес. Його філософія полягає у збереженні столітніх сімейних традицій з поєднанням новітніх технологій. При виробництві сусло з фруктів вичавлюють лише один раз. Після перегонки, дистилят витримується в діжках різних розмірів, різного віку і навіть в діжках з-під хересу і портвейну, які заповнюються в середньому раз на рік. Завдяки цьому кальвадос витримується в найоптимальніших умовах. Серед широкого асортименту кальвадосів Крістана Друа Ви знайдете незрівнянні мілезими, кальвадоси одного вінтажу, які мають власні неповторні особливості, а також неперевершені купажі, які поєднують в собі до 20 різних вінтажів дистильованого сидру.
Мнухин Павел Вячеславович 02.2016 |
аромат не очень, пахнет подгнившими яблоками, вкус очень сухой и строгий. Сильно освежающий. Приятно пить когда жарко |
Кирилл 02.2016 |
Скажите пожалуйста,когда появится? |