109 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Сир |
Вид | Сир з цвіллю |
Тип | З овечого молока |
Бренд | Papillon |
Країна | Франція |
Доставка:
Оплата:
При покупці вагових продуктів вказуйте в коментарі, в якому вигляді Ви хочете їх отримати - цілісним шматком або нарізкою.
За замовчуванням продукти не нарізаються.
Подивитися фото, як ми упаковуємо ваговий товар ...
Опис: Колір сиру - від кремово-білого до слонової кістки, з рівномірними зеленувато-синіми прожилками. Аромат - ненав'язливий, з нотами цвілі і овечого молока. Смак збалансований, в міру солоний. Сир тане в роті, залишаючи характерне післясмак. Жирність — 52%.Тільки сир, приготований з дотриманням всіх правил на території 0,6 км навколо французького селища Рокфор, може носити назву Roquefort. Зелений знак logo AB підтверджує, що не менше 95% сиру складають продукти органічного землеробства. Готується сир з натурального непастеризованого овечого молока. На полях для випасу овець добрива не застосовуються, вівці в разі захворювання лікуються виключно фізіолікуванням. До повного дозрівання сир витримується 150 днів в печерах Roquefort-sur-Soulzon з постійними температурою і вологістю.
З чим подавати: Сир Рокфор при нарізці не кришиться, але краще нарізати його спеціальним ножем - він не руйнує прожилки плісняви. Зберігати сир варто в холодильнику тільки в оригінальній упаковці, витримуючи годину при кімнатній перед подачею. Подавати сир слід так, щоб кожному дістався шматочок і з кіркою і з серцевиною. До Рокфор можна подати горіхи, зелень і свіжі фрукти, ягоди та мед. Не варто подавати цей сир з цитрусовими.
Країна: Франція
Виробник: Papillon
Маса / об'єм: 100 г
Ура! Ваш відгук буде першим: