99 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Соуси та приправи |
Вид | Соуси |
Бренд | Primavera |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: "Класичний соус Болоньєзе в Італії відомий як ""rag? alla bolognese"" - це м'ясний соус родом з Болоньї. Він містить томатне пюре 63%, яловичина 10%, подвійний концентрат томатної пасти 8%, свинина 6%, оливкова олія, цукор, сіль, цибуля, морква, часник, рег"
З чим подавати: "В італійській кухні соус використовують для приготування ""tagliatelle al rag?"" та ""лазаньї болоньєзе"". Також може використовуватися з будь-якою пастою широкої, плоскої форми, зокрема паппарделле та феттучіні та пастою короткої трубчастої форми - рігатоні"
Країна: Італія
Виробник: Coppo Alimentari
Маса / об'єм: 280 г
Склад: томатне пюре 63%, м'ясо говяжее 10%, м'ясо свиняче 6%, подвійний концентрат томатної пасти 8%, оливкова олія, цукор 4.8%, сіль, цибуля, морква, часник, регулятор кислотності: глюконодельта-латкон, лимонна кислота.
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 92ккал, білки - 4.3г, вуглеводи - 5.9г, жири - 5.3г
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці
Термін придатності: 3 роки
Назва: Mario Coppo Specialita Alimentari
Адреса: Via Braie, 596 – 18033 Camporosso (IM)
Вебсайт: www.coppoalimentari.com
Про компанію: Mario Coppo Specialita знаходиться в Лігурії, в північно-західній Італії, недалеко від кордону з Францією та Монако (Монте-Карло), в районі, який ще називають «Квіткова Рів’єра». Цей район відомий своїм м’яким кліматом і вирощуванням квітів, оливок, базиліку та інших Середземноморських рослин. Mario Coppo Specialita’ Alimentari srl – це товариство з обмеженою відповідальністю, яка спеціалізується на виробництві та експорті традиційних італійських соусів та приправ. Діяльність компанії розпочалася у 2000 році з розширення компанії Coppo 1896 Spa (відома у всьому світі компанія з виробництва алкогольних і слабоалкогольних напоїв, яка була заснована у 1896). В 2008 році Mario Coppo Specialita’ Alimentari srl стала повністю незалежною і була перейменована відповідно до своєї спеціалізації з виробництва соусів та інших приправ. Генеральний директор Маріо Коппо, спираючись на 35-літній досвід керування сімейним бізнесом, тепер створює нові можливості на зовнішніх ринках. Завдяки набутому досвіду, недавнім інвестиціям та безперервним вдосконаленням виробничих процесів і стратегій, компанія ”Mario Coppo Specialita’ Alimentari SRL” отримала сертифікати найвищого рівня організацій BRC та IFS. Ці сертифікати забезпечують виробництво та постачання продуктів, які відповідають стандартам найвищої якості, відмінне обслуговування, що впродовж десятиліть гарантують неабиякий успіх та міжнародне визнання цієї компанії. При виробництві своєї продукції компанія зосередилася на традиційних італійських рецептах, зокрема тих, що походять з лігурійської традиційної кухні, наприклад «песто». ”Mario Coppo Specialita’ Alimentari SRL” не тільки шанує історичні традиції, а й ретельно стежить за еволюцією смаків і нових харчових звичок за допомогою досліджень сировини, зокрема базиліку, каперсів, перцю чилі, артишоків, трюфелів, грибів, оливок, тунця та іншої риби. Вони використовують найбільш природні методи консервування, передові технології для максимального забезпечення санітарно-гігієнічних норм та якості. В їхньому асортименті готових продуктів можна знайти соуси для будь-яких страв, для особливих і затишних подій у вашому житті. Зокрема можна знайти продукти для приготування закусок, сандвічів, рисової пасти, м'яса та багатьох інших страв, які нададуть їм справжніх італійських ноток.
Ура! Ваш відгук буде першим: