397 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Соуси та приправи |
Вид | Соуси |
Тип | Соус томатний |
Бренд | Mariangela Prunotto |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Гострий томатний соус з органічних овочів, вирощених на фермі в Альбі та перероблених у перші 48 годин після збору урожаю (тільки ручна робота), тому соус до пасти виходить дуже соковитим, з яскравим свіжим ароматом, який так нагадує про спекотне літо. Це
З чим подавати: Cоус Arrabbiata легкий у приготуванні. Cпочатку потрібно підігріти соус на слабкому вогні, а потім влити холодну оливкову олію і соус готовий для подавання разом із пастою Елікоідалі.
Країна: Італія
Виробник: Mariangela Prunotto
Маса / об'єм: 340 г
Склад: томати 92%, морква, цибуля, перець солодкий, перець чилі 0.5%, базилік, селера, сіль.
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 35 ккал, білки - 1г, вуглеводи - 5г, жири - 0г.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці. Після відкриття зберігати не довше 6 днів.
Термін придатності: 3 роки
Назва: Mariangela Prunotto
Адреса: Una Delizia Albese - Via Osteria, 14 - Fraz. Mussotto, 12051 Alba
Вебсайт: http://www.mprunotto.com/
Про компанію: Італійська органічна компанія Prunotto Mariangela, розташована в Альбі, «столиці» пагорба Ланге, протягом більше 20 років культивує землю методом органічного землеробства і надає допомогу при виробництві та контролі відомому органу сертифікації продукції AIAB/ICEA. Органічне, екологічно-раціональне сільське господарство – це основа виготовлення продукції компанії Prunotto Mariangela, яка застосовує методи, сумісні з охороною навколишнього середовища та безпекою харчових продуктів за рахунок використання природних пестицидів і добрив, а також проведення агрономічного контролю усього виробничого процесу. У зв’язку з цим, кінцевий продукт є неймовірно смачним без будь-яких залишкових синтетичних хімікатів. Вже кілька років на фермі Prunotto Mariangela вирощують свої власні фрукти і овочі. Компанія для виробництва використовує продукти найвищої якості та переробляє їх протягом декількох годин після збору врожаю. Цей метод дозволяє зберегти справжній смак продуктів, що на мить переносить споживача у минуле.
Ура! Ваш відгук буде першим: