337 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Соуси та приправи |
Вид | Соуси |
Тип | Соус до пасти |
Бренд | Mariangela Prunotto |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: "Bagnetto – це типовий традиційний рецепт П'ємонту, назва соусу ""bagnet ross"" з італійської перекладається як ""червоний соус"", що відображає колір томатів, які використовуються для приготування соусу. Соус традиційно заготовлюють в кінці літа з найпізніши"
З чим подавати: Смак і аромат цього соусу відображає один з найбільш незабутніх смаків кухні П'ємонту. Bagnetto прекрасно поєднується з м’ясом на грилі і також підходить як основа для брускетти.
Країна: Італія
Виробник: Mariangela Prunotto
Маса / об'єм: 110 г
Склад: томати, перець, цибуля, селера, морква, оливкова олія вищого гатунку, спеції.
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 315 ккал, білки - 1г, вуглеводи - 80г, жири - 6г.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці
Термін придатності: 3 роки
Назва: Mariangela Prunotto
Адреса: Una Delizia Albese - Via Osteria, 14 - Fraz. Mussotto, 12051 Alba
Вебсайт: http://www.mprunotto.com/
Про компанію: Італійська органічна компанія Prunotto Mariangela, розташована в Альбі, «столиці» пагорба Ланге, протягом більше 20 років культивує землю методом органічного землеробства і надає допомогу при виробництві та контролі відомому органу сертифікації продукції AIAB/ICEA. Органічне, екологічно-раціональне сільське господарство – це основа виготовлення продукції компанії Prunotto Mariangela, яка застосовує методи, сумісні з охороною навколишнього середовища та безпекою харчових продуктів за рахунок використання природних пестицидів і добрив, а також проведення агрономічного контролю усього виробничого процесу. У зв’язку з цим, кінцевий продукт є неймовірно смачним без будь-яких залишкових синтетичних хімікатів. Вже кілька років на фермі Prunotto Mariangela вирощують свої власні фрукти і овочі. Компанія для виробництва використовує продукти найвищої якості та переробляє їх протягом декількох годин після збору врожаю. Цей метод дозволяє зберегти справжній смак продуктів, що на мить переносить споживача у минуле.
Ура! Ваш відгук буде першим: