Купити Соус із білих грибів Tartuflanghe 190 г доставка по Києву, Україні
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Соус із білих грибів Tartuflanghe 190 г

Немає товару на складах
Артикул: 65396
190 г
Написати відгук
Немає товару на складах
РозділСоуси та приправи
ВидТрюфелі
БрендTartuflanghe
КраїнаІталія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Соус із білих грибів Tartuflanghe

Дегустаційні замітки

Опис: Соус на основі білих грибів - 43%, білого вина Roero Arnei DOCG і вершків.

З чим подавати: Ідеальна приправка до пасти, ньйоккі, тортеллі, равіолі, лазаньї, різотто і поленти.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Tartuflanghe

Маса / об'єм: 190 г

Додаткова інформація

Склад: білі гриби 43%, вода, вершки, оливкова олія першого віджиму, Roero Arneis DOCG вино, масло, кукурудзяний крохмальь, сіль, часник, перець. містить молоко.

Умови зберігання: +4° з .Після відкриття зберігати не довше 4 днів

Термін придатності: 2 роки



Про виробника Соус із білих грибів Tartuflanghe

Назва: Tartuflanghe

Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia

Вебсайт: www.tartuflanghe.it

Рік заснування: 1980

Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.

Відгуки (0) Соус із білих грибів Tartuflanghe

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари