1697 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | текіла |
Країна | Мексика |
Регіон | Халіско |
Виробник | Los Generales |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Рік: 2011
Алкоголь: 40,00%
Об'єм: 0,75 л
Дегустації: В ароматі присутні витончені нотки агави, ванілі і свіжих фруктів. Смак м'який з достатньо стійким післясмаком. Рекомендовано подавати при t°16-17°С у чистому вигляді як дижестив. Також хороша основа преміум-коктейлів.
Технологія виробництва: Процес виробництва текіли починається з насадження паростків блакитної агави. Дозрівання плоду та концентрація цукру в ньому відбуваються протягом семи років. Після цього починається збір врожаю. Листя агави відрізають біля кореня, залишаючи лише серцевину плоду. Наступним кроком є запікання серцевин у печі. Таким чином складні вуглеводи розщеплюються на більш прості цукристі сполуки, а рослинні волокна пом’якшуються, що сприяє легшій екстракції цукрів для ферментації. На даний час запікання відбувається у сталевих чанах – автоклавах об’ємом в кілька тонн. Завдяки герметичності чанів процес запікання триває лише 8-14 год. Після цього серцевини розрізають на малі шматки і пресують для одержання соку агави. Ферментація відбувається у чанах з нержавіючої сталі після додавання до соку води, дріжджів та корисних речовин. Сусло в процесі ферментації піниться. Бурхливість спінювання зменшується, коли дріжджі перетворюють весь цукор в алкоголь. Дистиляція – процес, під час якого завдяки високій температурі та тиску ферментоване сусло розділяють на алкогольний напій (текіла) та інші компоненти (відходи), які утилізують. Дистиляція, як правило, відбувається у мідних або сталевих перегінних кубах або іноді в колонах безперервної перегонки. Для витримки одержану текілу переливають у дерев’яні діжки, в яких вона зберігається протягом періоду часу, який залежить від бажаного виду текіли. Для текіли «Reposado», «A?ejo» та «Extra A?ejo» об’єм діжок не повинен перевищувати 200 л. Текіла зазвичай витримується в американських чи французьких дубових діжках, які надають їй типового золотистого кольору. Діжки можуть бути новими або з-під інших напоїв. Їх також можуть обкурювати зсередини для надання текілі особливого аромату. «Reposado» - текіла, витримана в дубових діжках протягом 6 місяців.
Назва: Los Generales
Адреса: Cerrada de las Amapolas №234, Ciudad Bugambilias Zapopan, Jalisco, Mexico
Вебсайт: www.tequileralosgenerales.com
Кількість вин, що виробляються: 25
Частка винограду, що закуповується: Лише власна сировина
Про компанію: Понад десять років тому сім’я Мендес вирішила розпочати справу, пов’язану з виробництвом та розповсюдженням текіли, створивши власну компанію «Los Generales, S.A. de C.V.». Відтоді зусилля сім’ї зосереджені на виробництві високоякісної текіли з багатств, які дарує сама земля - блакитної агави «Agave Azul Tequilana Weber», яка росте на низинах регіону Халіско. Звідси також беруть кришталево-чисту джерельну воду для перегінного заводу. Завдяки відданості власній справі працівники компанії можуть пишатись тим, що їх продукція експортується в різні країни і конкурує з найкращими напоями на світовому ринку. Місія «Los Generales» полягає у виробництві текіли найвищої якості, яка б відповідала очікуванням споживачів, а також нормам і законам у цій галузі, встановленим мексиканським урядом. Компанія прагне налагодити стратегічні відносини з найкращими дистриб’юторами та перегінними заводами по всьому світу.
Петр 01.2014 |
Оличная, просто отличная текилка! Рекомендую! |