177 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | М'ясні делікатеси |
Вид | Паштет |
Бренд | Rougie |
Країна | Франція |
Доставка:
Оплата:
Опис: Гусячий террін Rougie по-провансальському - це запечені дрібно перемелені шматочки свинячого і гусячого м'яса та жиру, з додаванням гусячого фуа-гра, приправлені прованськими травами: петрушкою, часником, естрагоном (тархуном) і базиліком. Ніжна кремоподібна консистенція і м'який, досить жирний, трохи пряний смак.
З чим подавати: Подавати зі свіжим домашнім хлібом або хрусткими злегка підсмаженими тостами.
Країна: Франція
Виробник: Euralis Gastronomie
Маса / об'єм: 180 г
Склад: свиняче м'ясо і сало, м'ясо гуски 30%, перемелена гусяча фуа-гра, біле вино (містить сульфати), приготовлена свинна шкірка (свинна шкіра, сіль, консервант: нітрат натрію), яйця, крохмаль картопляний, прованські трави 2% (петрушка 0.75%, зубчик часнику 0.5%, естрагон 0.5% базилік 0.3%), знежирене сухе молоко, м'якоть цибулі шалот (цибуля шалот, сіль), сіль, качине желе 75% (вода, кістка, качине м'ясо, сіль), сіль, ароматизатори, дріжджі, мальтодекстрин , рисовий крохмаль, перець, консервант: нітрит натрію.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці
Термін придатності: 4 роки
Назва: Euralis Gastronomie
Адреса: Avenue du Perigord 24 200 Sarlat, France
Вебсайт: www.rougie.com
Рік заснування: 1875
Про компанію: Все почалося в 1875 році з відкриттям у регіоні Кагор магазину делікатесів, який швидко перетворився на Мекку серед гурманів регіону. Популярність компанії на чолі з Леонсом Рож'е, до якого пізніше приєднався син Жан Рож'е, постійно зростала і з середини 20 сторіччя Rougie вважається одним з провідних виробників фуа-гра.
Фуа-гра та трюфелі Rougie використовують найпрестижніші ресторани світу: їх можна знайти в гранд-готелях, мішленовських ресторанах, фешенебельних магазинах і аеропортах 120 країн світу на всіх 5 континентах.
З 1991 року стала частиною Rougie Bizac International (RBI) Group. Сьогодні вона отримала повний контроль над процесом виготовлення фуа-гра, починаючи від розведення качок і до отримання готової продукції. Пізніше компанія підписала угоду про партнерство з Grimaud-Montfort (GMD), придбаної Euralis Group. У 2005 році в результаті злиття GMD і RBI було засновано Euralis Gastronomie, яка сьогодні є виробником фуа-гра номер один у світі.
У 2007 році Rougie відкрили школу фуа-гра в По (Франція), де проводяться семінари та майстер-класи з приготування фуа-гра знаменитими шеф-кухарями, серед яких і ті, хто був відзначений в «Червоному путівнику» Мішлена, і переможцями світового чемпіонату Bocuse d'Or серед шеф-кухарів.
Ура! Ваш відгук буде першим: