1347 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | Солодощі |
Вид | Цукерки |
Тип | Шоколад білий |
Бренд | Tartuflanghe |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Опис: Солодкі трюфельні цукерки, зроблені вручну з білого шоколаду з дрібними хрусткими шматочками вафель і дорогого п’ємонтського фундука. Цей «благородний круглий горіх Ланге» росте на крутих пагорбах мальовничого маленького містечка Кортемілія, і йому присво
З чим подавати: Відмінний десерт до кави та чаю.
Країна: Італія
Виробник: Tartuflanghe
Маса / об'єм: 200 г
Склад: чистий темний шоколад (цукор, какао масло, сухе незбиране молоко, молочний цукор, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор), 35% П'ємотського фундука, цукрова пудра, вафлі (пшеничне борошно, цукор, обезвожений молочний жир, лактоза
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 560 кКал, білки - 8г, вуглеводи - 51г, жири - 36г
Умови зберігання: +4...22° С
Термін придатності: 2 роки
Назва: Tartuflanghe
Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia
Вебсайт: www.tartuflanghe.it
Рік заснування: 1980
Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.
Ура! Ваш відгук буде першим: