597 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Ланґедок-Руссільйон |
Виробник | Laroche |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Совіньйон блан |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 1,88 г/л
Сорт винограду: 100% Совіньйон блан
Рік: 2013
Колір: Блідо-солом'яний колір.
Аромат: У букеті переплітаються нотки бузини з мінеральними тонами.
Смак: Вино демонструє елегантну структуру з відтінками свіжих фруктів і шкірочки лайму. Тривалий, освіжаючий післясмак.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Насолоджуйтесь вином в якості аперитиву або з морепродуктами, креветками, стравами японської кухні та козиним сиром.
Розміщення виноградників: Безьє і підніжжя Севенн
Класифікація: Vin de Pays d’Oc IGP
Властивості ґрунту: Крейда, вапняк і гравій, а також алювіальні ґрунти.
Врожай: 2013 вінтаж розпочався зі сурової, морозної зими і м’якої весни, що вплинуло на вегетативний цикл, і сповільнило його, таким чином зменшивши врожайність природнім способом. Помірна погода протягом наступного літа і яскравий кінець осені дозволили винограду повністю дозріти. Нарешті, збирання врожаю відбулося при чудовій погоді, хоча на 3 тижні пізніше ніж зазвичай. При таких умовах білий виноград набуває приємної, освіжаючої кислотності, а червоний достигає і не в’яне.
Технологія виробництва: Цілі грона винограду поміщають у пневматичний прес. Після пресування сусло вистоюється протягом 48 год. при температурі 12-15°C у спеціальних широких чанах, які сприяють екстрагуванню аромату вина. Далі виноград ферментується у чанах з нержавіючої сталі протягом 21 дня при температурі 15°C.
Витримка: 4 місяці на осаді в чанах з нержавіючої сталі з регулярним перемішуванням.
Назва: Domaine Laroche
Адреса: 22 rue Louis Bro, 89 800 Chablis
Вебсайт: www.larochewines.com
Рік заснування: 1850
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 100 га
Про компанію: Сім'я Ларош займається виноробством у регіоні Шаблі ще з 1850 року. Мішель Ларош, представник п'ятого покоління, приєднався до сімейної справи у 1967 році, щоб продовжити традицію своїх попередників. Від кінця шістдесятих років і до сьогодні «Domaine Laroche» примножила до початкових 6 гектарів виноградників ще 94. У 1995 році Мішель купив «Mas la Chevali?r» і посадив 45 га виноградників. Різноманіття ґрунтів, кліматичні умови і сорти винограду дали йому змогу виготовляти цілий ряд вин – від легких, освіжаючих, аперитивних до багатих і складних червоних з потенціалом витримки понад 10 років. У 2001 році підприємницька натура Мішеля підштовхнула його до вивчення виноробства Нового Світу. Захопившись унікальними кліматичними умовами, неймовірним різноманіттям сортів винограду та виноробними звичаями цієї частини виноробного світу, Ларош вирішив інвестувати в «Vina Punto Alto» у Чилі. У 2006 році Мішель сколихнув французький винний світ новиною про покупку 55 гектарів висококласних виноградників у Штелленбош, ПАР. Тепер асортимент вин Лароша вдало доповнюється ще й південно-африканськими мотивами.
Ура! Ваш відгук буде першим: