787 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Аргентина |
Регіон | Мендоза |
Виробник | Atamisque |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%, 14,50%
Цукор: 2,3 г/л
Сорт винограду: мальбек, каберне совіньйон, мерло
Рік: 2014, 2015
Колір: Насичений рубіновий з пурпуровими відблисками та легким фіолетовим відтінком.
Аромат: Витончений, проте стійкий аромат з фруктовими нотами фіалок та натяками на ягідний джем, ваніль і шоколад.
Смак: Надзвичайно збалансований та елегантний, з натяками на фруктовий конфітюр, чорний перець. Шовковиста структура підкреслюється виразними танінами. Тривалий післясмак.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смакує до добре приправлених м'ясних страв, пасти та твердих сирів.
Розміщення виноградників: Ла Консульта
Властивості ґрунту: Алювіальний ґрунт з кам’янистою основою та піщаним верхнім шаром.
Врожай: Квітень, вручну в 18-кілограмові контейнери.
Технологія виробництва: Виготовляється самотоком (без використання відкачувальних насосів). Ферментація триває 25 днів при контрольованій температурі 25°C-28°C у чанах з нержавіючої сталі.
Витримка: 100% у нових французьких діжках мінімум 14 місяців. 12 місяців витримується у пляшці перед розповсюдженням.
Назва: Bodega Atamisque
Адреса: Ruta Provincial 86 KM 30 - Tupungato, Mendoza, 5561, Argentina
Вебсайт: www.bodegaatamisque.com
Рік заснування: 2006
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 70 га
Про компанію: В долині Уко в Тапунгато на 86 Дорозі, відомій як «винний шлях», в 2006 році заклали виноробню Bodega Atamіsque. Її заснував француз John Du Monceau, а керує нею зараз Jean-Edouard de Rochebouët, який довго працював у Moët&Chandon.
З першого урожаю в 2007 році Bodega Atamisque проявила бережливе ставлення до навколишнього середовища: довколишня флора залишається незайманою, а типове для регіону дерево катальпа навіть дало назву цілій лінійці вин.
Власні виноградники загальною площею 70га знаходяться на висоті 1300м над рівнем моря. Крім класичного для Аргентини мальбеку, тут вирощують шардоне, совіньйон блан, піно нуар, мерло та каберне совіньйон. Невелику частину мальбеку та каберне совіньйону Bodega Atamіsque закуповує з 80-річних виноградників.
Потужність виноробні - 1млн. літрів. Це гравітаційна виноробня, на якій не використовують насосів: всі процеси по переливанню та переміщенню виноматералу проходять під дією природнього закону гравітації.
Ура! Ваш відгук буде першим: