367 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Аргентина |
Регіон | Мендоза |
Виробник | Atamisque |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Мерло |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,0%
Цукор: 2 г/л
Сорт винограду: 100% мерло
Рік: 2016
Колір: Насичений рубіновий.
Аромат: Червоні ягоди, прянощі, а також ноти ванілі і карамелі, які надають вину ще більшої елегантності.
Смак: Витончений і структурований, з м'якими танінами і тривалим післясмаком.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Ідеально поєднується з червоним м'ясом, соусами, сирами і пастою.
Розміщення виноградників: Тупунгато
Властивості ґрунту: Алювіальний ґрунт з кам’янистою основою та піщаним верхнім шаром.
Врожай: Травень, вручну в 18-кілограмові контейнери.
Технологія виробництва: Холодна мацерація триває 5 днів при температурі 7°C. Ферментація відбувається протягом 30 днів при температурі 25°C у сталевих чанах. Наприкінці ферментації температура сягає 28°C. Постферментаційний період - 5 днів. Малолактична ферментація відбувається природним шляхом.
Витримка: 12 місяців у нових французьких дубових діжках (50%) та у чанах з нержавіючої сталі (50%). 6 місяців у пляшці перед розповсюдженням.
Назва: Bodega Atamisque
Адреса: Ruta Provincial 86 KM 30 - Tupungato, Mendoza, 5561, Argentina
Вебсайт: www.bodegaatamisque.com
Рік заснування: 2006
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 70 га
Про компанію: В долині Уко в Тапунгато на 86 Дорозі, відомій як «винний шлях», в 2006 році заклали виноробню Bodega Atamіsque. Її заснував француз John Du Monceau, а керує нею зараз Jean-Edouard de Rochebouët, який довго працював у Moët&Chandon.
З першого урожаю в 2007 році Bodega Atamisque проявила бережливе ставлення до навколишнього середовища: довколишня флора залишається незайманою, а типове для регіону дерево катальпа навіть дало назву цілій лінійці вин.
Власні виноградники загальною площею 70га знаходяться на висоті 1300м над рівнем моря. Крім класичного для Аргентини мальбеку, тут вирощують шардоне, совіньйон блан, піно нуар, мерло та каберне совіньйон. Невелику частину мальбеку та каберне совіньйону Bodega Atamіsque закуповує з 80-річних виноградників.
Потужність виноробні - 1млн. літрів. Це гравітаційна виноробня, на якій не використовують насосів: всі процеси по переливанню та переміщенню виноматералу проходять під дією природнього закону гравітації.
Ура! Ваш відгук буде першим: