Вино Bodega Atamisque Catalpa Pinot Noir 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино тихе червоне Bodega Atamisque Catalpa Pinot Noir 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 65373
0,75 л
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьсухе
Типтихе
Колірчервоне
КраїнаАргентина
РегіонМендоза
ВиробникAtamisque
Об'єм0,75 л
СортиПіно нуар

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Bodega Atamisque Catalpa Pinot Noir

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: червоне

Солодкість: сухе

Алкоголь: 14,00%

Цукор: 2 г/л

Сорт винограду: 100% піно нуар

Рік: 2016

Дегустаційні замітки

Колір: Насичений рубіновий.

Аромат: Джем з малини та смородини, нотки карамелі, надані вину витримкою в дубових діжках.

Смак: Елегантний та збалансований, шовковистий, з м'якими танінами та відчутними нотами червоних ягід.

Спосіб подачі

Температура подачі: 16-18°C

З чим подавати: Смакує до добре приправлених м'ясних страв, пасти та твердих сирів.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Тупунгато

Властивості ґрунту: Алювіальний ґрунт з кам’янистою основою та піщаним верхнім шаром.

Врожай: Травень, вручну в 18-кілограмові контейнери.

Технологія виробництва: Холодна мацерація триває 8 днів при температурі 7°C. Ферментація відбувається протягом 25 днів при температурі 25°C у сталевих чанах. Наприкінці ферментації температура сягає 30°C. Постферментаційний період - 10 днів. Малолактична ферментація відбувається природним шляхом.

Витримка: 12 місяців у французьких дубових бочках (30%) та 6 місяців у пляшці.



Про виробника Bodega Atamisque Catalpa Pinot Noir

Назва: Bodega Atamisque

Адреса: Ruta Provincial 86 KM 30 - Tupungato, Mendoza, 5561, Argentina

Вебсайт: www.bodegaatamisque.com

Рік заснування: 2006

Кількість вин, що виробляються: 13

Площа: 70 га

Про компанію: В долині Уко в Тапунгато на 86 Дорозі, відомій як «винний шлях», в 2006 році заклали виноробню Bodega Atamіsque. Її заснував француз John Du Monceau, а керує нею зараз Jean-Edouard de Rochebouët, який довго працював у Moët&Chandon.
З першого урожаю в 2007 році Bodega Atamisque проявила бережливе ставлення до навколишнього середовища: довколишня флора залишається незайманою, а типове для регіону дерево катальпа навіть дало назву цілій лінійці вин.
Власні виноградники загальною площею 70га знаходяться на висоті 1300м над рівнем моря. Крім класичного для Аргентини мальбеку, тут вирощують шардоне, совіньйон блан, піно нуар, мерло та каберне совіньйон. Невелику частину мальбеку та каберне совіньйону Bodega Atamіsque закуповує з 80-річних виноградників.
Потужність виноробні - 1млн. літрів. Це гравітаційна виноробня, на якій не використовують насосів: всі процеси по переливанню та переміщенню виноматералу проходять під дією природнього закону гравітації.

Відгуки (0) Bodega Atamisque Catalpa Pinot Noir

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари