327 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Аргентина |
Регіон | Мендоза |
Виробник | Atamisque |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Піно нуар |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 2 г/л
Сорт винограду: 100% піно нуар
Рік: 2016
Колір: Насичений рубіновий.
Аромат: Джем з малини та смородини, нотки карамелі, надані вину витримкою в дубових діжках.
Смак: Елегантний та збалансований, шовковистий, з м'якими танінами та відчутними нотами червоних ягід.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смакує до добре приправлених м'ясних страв, пасти та твердих сирів.
Розміщення виноградників: Тупунгато
Властивості ґрунту: Алювіальний ґрунт з кам’янистою основою та піщаним верхнім шаром.
Врожай: Травень, вручну в 18-кілограмові контейнери.
Технологія виробництва: Холодна мацерація триває 8 днів при температурі 7°C. Ферментація відбувається протягом 25 днів при температурі 25°C у сталевих чанах. Наприкінці ферментації температура сягає 30°C. Постферментаційний період - 10 днів. Малолактична ферментація відбувається природним шляхом.
Витримка: 12 місяців у французьких дубових бочках (30%) та 6 місяців у пляшці.
Назва: Bodega Atamisque
Адреса: Ruta Provincial 86 KM 30 - Tupungato, Mendoza, 5561, Argentina
Вебсайт: www.bodegaatamisque.com
Рік заснування: 2006
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 70 га
Про компанію: В долині Уко в Тапунгато на 86 Дорозі, відомій як «винний шлях», в 2006 році заклали виноробню Bodega Atamіsque. Її заснував француз John Du Monceau, а керує нею зараз Jean-Edouard de Rochebouët, який довго працював у Moët&Chandon.
З першого урожаю в 2007 році Bodega Atamisque проявила бережливе ставлення до навколишнього середовища: довколишня флора залишається незайманою, а типове для регіону дерево катальпа навіть дало назву цілій лінійці вин.
Власні виноградники загальною площею 70га знаходяться на висоті 1300м над рівнем моря. Крім класичного для Аргентини мальбеку, тут вирощують шардоне, совіньйон блан, піно нуар, мерло та каберне совіньйон. Невелику частину мальбеку та каберне совіньйону Bodega Atamіsque закуповує з 80-річних виноградників.
Потужність виноробні - 1млн. літрів. Це гравітаційна виноробня, на якій не використовують насосів: всі процеси по переливанню та переміщенню виноматералу проходять під дією природнього закону гравітації.
Ура! Ваш відгук буде першим: