Вино Bodega Atamisque Serbal Viognier 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино тихе біле Bodega Atamisque Serbal Viognier 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 65375
0,75 л
Відгуки (1)
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьсухе
Типтихе
Колірбіле
КраїнаАргентина
РегіонМендоза
ВиробникAtamisque
Об'єм0,75 л
СортиВіоньє

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Bodega Atamisque Serbal Viognier

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: біле

Солодкість: сухе

Алкоголь: 13,50%

Цукор: 2 г/л

Сорт винограду: 100% віоньє

Рік: 2016

Дегустаційні замітки

Колір: Насичений золотистий.

Аромат: Фруктові ноти персика і зеленого яблука.

Смак: Освіжаючий, повнотілий, елегантний, з тривалим післясмаком.

Спосіб подачі

Температура подачі: 10-12°C

З чим подавати: Рекомендовано до смаженої курятини, морепродуктів.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Тупунгато

Властивості ґрунту: Алювіальний ґрунт з кам’янистою основою та піщаним верхнім шаром.

Врожай: Травень, вручну в 18-кілограмові контейнери.

Технологія виробництва: Грона винограду потрапляють у пневматичний прес. Сусло стікає самотоком. Холодна мацерація відбувається при температурі 5°C протягом 3 днів. Ферментація триває 22 дні при температурі 13°C-15°C у сталевих чанах. Малолактична ферментація відбувається повністю у сталевих чанах.

Витримка: 6 місяців у сталевих чанах і 4 місяці в пляшці перед розповсюдженням.



Про виробника Bodega Atamisque Serbal Viognier

Назва: Bodega Atamisque

Адреса: Ruta Provincial 86 KM 30 - Tupungato, Mendoza, 5561, Argentina

Вебсайт: www.bodegaatamisque.com

Рік заснування: 2006

Кількість вин, що виробляються: 13

Площа: 70 га

Про компанію: В долині Уко в Тапунгато на 86 Дорозі, відомій як «винний шлях», в 2006 році заклали виноробню Bodega Atamіsque. Її заснував француз John Du Monceau, а керує нею зараз Jean-Edouard de Rochebouët, який довго працював у Moët&Chandon.
З першого урожаю в 2007 році Bodega Atamisque проявила бережливе ставлення до навколишнього середовища: довколишня флора залишається незайманою, а типове для регіону дерево катальпа навіть дало назву цілій лінійці вин.
Власні виноградники загальною площею 70га знаходяться на висоті 1300м над рівнем моря. Крім класичного для Аргентини мальбеку, тут вирощують шардоне, совіньйон блан, піно нуар, мерло та каберне совіньйон. Невелику частину мальбеку та каберне совіньйону Bodega Atamіsque закуповує з 80-річних виноградників.
Потужність виноробні - 1млн. літрів. Це гравітаційна виноробня, на якій не використовують насосів: всі процеси по переливанню та переміщенню виноматералу проходять під дією природнього закону гравітації.

Відгуки (1) Bodega Atamisque Serbal Viognier

Павел 09.2015

Аромат достаточно интенсивен, но в тоже время однообразен. Вино сухое, но по- слаще. Особо не впечатлило

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари