327 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Аргентина |
Регіон | Мендоза |
Виробник | Atamisque |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Віоньє |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 2 г/л
Сорт винограду: 100% віоньє
Рік: 2016
Колір: Насичений золотистий.
Аромат: Фруктові ноти персика і зеленого яблука.
Смак: Освіжаючий, повнотілий, елегантний, з тривалим післясмаком.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Рекомендовано до смаженої курятини, морепродуктів.
Розміщення виноградників: Тупунгато
Властивості ґрунту: Алювіальний ґрунт з кам’янистою основою та піщаним верхнім шаром.
Врожай: Травень, вручну в 18-кілограмові контейнери.
Технологія виробництва: Грона винограду потрапляють у пневматичний прес. Сусло стікає самотоком. Холодна мацерація відбувається при температурі 5°C протягом 3 днів. Ферментація триває 22 дні при температурі 13°C-15°C у сталевих чанах. Малолактична ферментація відбувається повністю у сталевих чанах.
Витримка: 6 місяців у сталевих чанах і 4 місяці в пляшці перед розповсюдженням.
Назва: Bodega Atamisque
Адреса: Ruta Provincial 86 KM 30 - Tupungato, Mendoza, 5561, Argentina
Вебсайт: www.bodegaatamisque.com
Рік заснування: 2006
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 70 га
Про компанію: В долині Уко в Тапунгато на 86 Дорозі, відомій як «винний шлях», в 2006 році заклали виноробню Bodega Atamіsque. Її заснував француз John Du Monceau, а керує нею зараз Jean-Edouard de Rochebouët, який довго працював у Moët&Chandon.
З першого урожаю в 2007 році Bodega Atamisque проявила бережливе ставлення до навколишнього середовища: довколишня флора залишається незайманою, а типове для регіону дерево катальпа навіть дало назву цілій лінійці вин.
Власні виноградники загальною площею 70га знаходяться на висоті 1300м над рівнем моря. Крім класичного для Аргентини мальбеку, тут вирощують шардоне, совіньйон блан, піно нуар, мерло та каберне совіньйон. Невелику частину мальбеку та каберне совіньйону Bodega Atamіsque закуповує з 80-річних виноградників.
Потужність виноробні - 1млн. літрів. Це гравітаційна виноробня, на якій не використовують насосів: всі процеси по переливанню та переміщенню виноматералу проходять під дією природнього закону гравітації.
Павел 09.2015 |
Аромат достаточно интенсивен, но в тоже время однообразен. Вино сухое, но по- слаще. Особо не впечатлило |