547 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Barriere Freres |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: солодке
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 150 г/л
Сорт винограду: 65% семільйон, 35% совіньйон
Рік: 2010
Колір: Світлий золотисто-жовтий.
Аромат: У букеті відображаються насичені аромати квітів глоду, свіжих фруктів з м'ятними відблисками, характерними для цього вінтажу. Тут переплітаються відтінки ананасів, апельсинової цедри і меду з ніжним дотиком свіжих трав (завдяки великій частці Совіньйон Блану), з приємними земляними тонами і з надзвичайно стильними базовими нюансами ванільного дуба.
Смак: Відчуття у роті - пишне, м'яке, але яскраве вино. Тонізуючі тони благородної плісняви ботритіс посилюються величезною свіжістю. Відчуття у роті посилюють аромати букету: ботритіс робить їх кристалізованими з великою точністю і чистотою. Післясмак дуже довгий. Цукор не дає важкості: це магія природного цукру, що підноситься ботритісом.
З чим подавати: Якщо поєднувати зі сирами, то варто вибрати моцареллу, сир фета, козячий сир, пармезан або рікотту, якщо м'ясо то - ірландське рагу, паштети з печінки; з овочів підійдуть спаржа і томати, а з фруктів - цитрусові. Морепродукти теж можуть скласти гідну пару цьому вину, зокрема салат з лобстером, морський окунь або філе лосося. Щодо десертів то спробуйте з макаронсами. А якщо вибираєте спеції і трави для страв, то зверніть увагу на аніс, насіння фенхелю, естрагон, базилік, кінза, коріандр, каррі, кріп і тим'ян.
Розміщення виноградників: Сотерн
Класифікація: Appellation d’Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Виноград росте на надзвичайно різнорідних ґрунтах: піщано-гравійні поклади складають 80% усіх ґрунтів, а все решта - глибокі шари суміші гравію і глини
Врожай: Збір врожаю здійснюється тільки вручну послідовними хвилями (від 2 до 7 відборів), у процесі якого відбирають лише ягоди, уражені пліснявою Ботритіс. Також, перед початком врожаю, виноград повинен досягти мінімального рівня потенційного алкоголю (20?).
Технологія виробництва: Ферментація здійснюється в нових дубових діжках від 3 тижнів до двох місяців. Різні партії ферментуються аж поки не досягнуть гармонії між собою, відповідно до відбору винограду.
Витримка: Витримка у діжках триває 24 місяці.
Назва: Barriere Freres
Адреса: 18 Rue Lafont, Ludon Mйdoc, France
Вебсайт: www.barriere-freres.com
Рік заснування: 1932
Про компанію: «Barri?re Fr?res» – негоціантський дім, заснований близько століття тому, який є комерційною ланкою «Grands Mill?simes de France», а також власником «Ch?teau Beychevelle» і «Ch?teau Beaumont». Виняткова фінансова стабільність є основою комерційної стратегії «Barri?re Fr?res», розташованого у самому серці Медоку. Висока якість обслуговування та надійна партнерська позиція негоціанта визнані у понад 80 країнах світу. «Barri?re Fr?res» сертифікований стандартом ISO 9001. Крім того, компанія нещодавно отримала сертифікат Уповноваженого торгового агента, наданий їй Європейським митним управлінням. Такі здобутки вкотре підтверджують високий статус компанії на міжнародному ринку. У власності «Barri?re Fr?res» 8350 м? складських приміщень, які дають змогу зберігати 5 млн пляшок вина в найбільш оптимальних умовах. Сучасна лінія розливу забезпечує різні види пакування та маркування продукції згідно з усіма законодавчими чи торговельними вимогами різних країн світу.
Ура! Ваш відгук буде першим: