4500 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Ch?teau Giscours |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Сорт винограду: 50 % каберне совіньйон, 50 % мерло
Рік: 2009
Колір: Рубіновий.
Аромат: Ідеальне поєднання Каберне Совіньйону і Мерло демонструє чистий букет чорних фруктів і спецій.
Смак: Незворушно елегантний і довготривалий смак.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Вино рекомендують подавати з червоним м'ясом, сирами та дичиною.
Розміщення виноградників: О-Медок
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Гравій і глинисто-піщані алювіальні ґрунти.
Врожай: Збір винограду відбувається механічним способом з подальшим ручним сортуванням.
Технологія виробництва: Le Haut Medoc de Giscours - відображає класичні риси бордоського кларету. Вино виготовляє Chateau Giscours з виноградників розташованих у апеласьйоні О-Медок. Після збору врожаю виноград проходить ферментацію в чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Перекачування варіюється залежно від партій. Алкогольна ферментація при температурі 26-28°С. Мацерація триває від 16 до 24 днів.
Витримка: Вино витримується 12 місяців у французьких дубових діжках (дрібнозернисті, середнього випалювання), з яких 20% - нові, а 80% - повторного використання.
Назва: Château Giscours
Адреса: www.chateau-giscours.fr
Вебсайт: 10 Route de Giscours, 33460 Labarde
Рік заснування: 1552
Кількість вин, що виробляються: 5
Площа: 80 га
Про компанію: Château Giscours має багату історію, яка почалася в 14 столітті. У той час це була оборонна вежа з видом на дикий і непривітний регіон. Шато стало виноробною садибою в 1552 році, коли П'єр Ломм, багатий торговець мануфактурою, купив замок, щоб перетворити його в величезний маєток і посадив перші виноградні лози. У XIX столітті під патронажем сімей Пескаторе і Круз шато перетворилося на неокласичний палац, були модернізовані виробничі потужності з будівництвом величезних будівель.
Маєток розташований в апеласьйоні Марго в комунах Арсак і Лябард, у терруарі Жиронди, який володіє всіма необхідними якостями для виробництва великих вин. Ґрунт складається з гравійних пагорбів, нанесених течією річки Гаронна на початку четвертинної ери. Відбиваючи сонячні промені і підтримуючи стабільну температуру протягом ночі, він забезпечує ідеальні умови для дозрівання винограду. Висота над рівнем моря становить двадцять метрів для пагорбів Петі і Гран Пужо, і сімнадцять метрів для Контлюд, чиї схили спускаються до самого замку, в східно-західному напрямку.
На сьогоднішній день господарство знаходиться під управлінням Eric Albada Jelgersma, який зібрав згуртовану команду, інвестував значні суми в розвиток виноробства Шато, що дозволило з часом завоювати репутацію і сприяло зростанню популярності вин господарства. Château Giscours виготовляє перше вино Chateau Giscours Margaux AOC 3-me Grand Cru, друге вино Chateau La Sirene de Giscours, а також ще кілька «молодших» вин, створених з винограду з невеликих молодших виноградників, в числі яких і вино Le Haut Medoc De Giscours.
Ура! Ваш відгук буде першим: